Idegen női hajszál a pólóján, idegen bugyi az ágyában, és egy fénykép ahol egy csecsemőt tart. Ezek után mire gondolnál?
A pároméknál aludtam tegnap. A pólóján egy vörös hajszálat találtam. Úgy voltam vele, hogy biztos az anyjáé, hiszen ő most rá. Ágyneműt cserélt, hirtelen kiesett egy női bugyi. (Nem az enyém!) Erre nem tudtam mit mondani.
Később keresett valamit a szekrényben, majd kihullott pár fénykép. Az egyiket felkaptam, a párom állt ott, kisgyerekkel a kezében.
Mikor rákérdeztem, hogy ugyan ez micsoda, még neki állt feljebb, hogy nem bízom benne.
3 gyanús jel egy nap kicsit sok nekem!
Szia!
Eddig csak olvastam a hozzászólásokat, de most írnék egy pár dolgot.
Hol találtad a hajszálat? Tiszta pólón vagy azon ami rajta volt? Mert tiszta pólón még oké, de az anyukája hajszála azon a pólón ami rajta van...hm...akkor nagyon közel kellett lenniük egymáshoz. Miért akkor cserél ágyneműt mikor ott vagy? Tudta, hogy mész, nem? A bugyi honnan esett ki? Az ágyból vagy a tiszta ágynemű közül? Mert ha a tiszta közül, akkor hihető, hogy az anyukájáé, de ha az ágyból...hm...gyanús.
A fényképről...nálunk az a szokás, hogy olyan embert kérünk fel keresztszülőnek, akiben maximálisan megbízunk. Testvér, legjobb barátnő, esetleg valamelyik rokon. Azt pedig a szülők is ismerik. Itt viszont mivel megtiltotta, hogy kérdezősködj, az anyja sem tud róla. Akár a keresztgyereke, akár nem. Ha pedig a gyerekével van a képen, akkor meg gerinctelen az egész amit művel. A szülei elől az unokájukat tagadja meg! Hogy mi az igazság nem tudom, de szerintem valamilyen kapcsolatban van azzal a gyerekkel. Az anyukája lehetne a megoldás, de ő szerintem semmit sem tud, vagy rosszabb esetben ő is fel van készítve, hogy mit mondjon. De szerintem ez kizárt. Este ha talizol vele, kerek-perec kérdezz rá! De ne feledd, tagadott, háborgott...stb....neki van titkolnivalója!!!!
Szia!!
Elolvastam a hozzászólásokat... Ez tényleg eléggé 50-50%os dolog. Kideríteni pedig így tudod,és úgy,h nem kell huzamosabb ideig elvenned a képet;) Remélhetőleg olyan telefonod van,ami tud fényképezni. Nos,írtadh ugye "ellopod" a képet, a párodtól... Elég lenne szerintem,ha gyorsan kikeresnéd,mikor tudod,h nem jön vissza hirtelen,és gyorsan lefotóznád a képet..Ezek után az anyukájának bármikor megmutathatod,minél hamarabb. Ezzel a legfurcsább dolog letisztázódna,és remélem,hogy semmi eltitkolt gyerekről nem lesz szó,és végül helyrejönnek a dolgok...:(!!
Üdv.
Na, szerintem is elég fura a dolog, de a következőket tenném:
1. Hajszál miatt nem aggódnék, az tényleg bárkié lehet-buszon is rátapadhatott, vagy tényleg az anyjáé.
2. Mivel ágynemű cserélés közben esett ki a bugyi, ami ráadásul tiszta volt, valszeg a mosógépben keveredett bele a huzatba, és pont előtted esett ki.
3. A legfurcsább a fénykép: úgy olvastam, h ennek láttán jött zavarba leginkább, holott én ezt tartanám a legkönnyebben megmagyarázhatónak. Ez igényel még további nyomozást, egyszerűen csak kérdezd meg az anyját v valakit, aki tud róla.
Abból indulok ki, hogy a barátod igazat mond. Nekem ez esetben az a furcsa, hogy nem igyekszik eloszlatni a gyanút, elintézi azzal, hogy megköveteli részedről a bizalmat. Épp néhány napja történt meg velem, hogy egy illatszerboltban lopással gyanúsítottak, behívtak a raktárba motozni. Amikor mondta a biztonsági őr, hogy tartsak vele, egészen kétségbeestem, hogy mit hisznek rólam, és ott helyben elkezdtem kifordítani a zsebeimet, annyira riasztó volt számomra, hogy akár egy percig is tolvajnak tartanak. Ha gyanúra okot adó jeleket találna nálam a barátom, holott ártatlan vagyok, rohannék a családtagjaimhoz vagy bárkihez, aki tisztázni tudja a félreértést.
Tudom, hogy az én viselkedésem semmire nem bizonyíték, a te barátod lehet egészen más típus, de szerintem az ő reakciója a szokatlanabb. Ha egy pillanatig a helyedbe képzeli magát, megértheti, hogy a magyarázata (a fényképre gondolok elsősorban) újabb kérdéseket vetett föl. Azt megértem, hogy zavarba ejtené, ha a bugyival az anyukája elé állnátok, mindhármatoknak kínos lenne a szituáció. De miért nem szólt soha a keresztgyerekéről és miért nem szabad szóba hozni az édesanyja előtt? Erre is lehet magyarázat (nekem pl. az jutott eszembe, hogy a gyerek anyja vagy a keresztanyja egy régebbi barátnője, és fél, hogy konfliktus lenne ebből, esetleg az édesanyja sem tud róla valami okból és ezt szégyelli előtted is a barátod), de ha már kiderült a dolog, mégiscsak el kellene mondania, kinek a keresztapja és miért nem mesélte soha.
Abban nincs semmi bizalmatlanság, hogy tudni szeretnéd, ki a kisfiú és miért titkolózik vele kapcsolatban. Ha erről nem hajlandó beszélni, akkor valami nem stimmel. Nem csak a hűtlenséggel lehet ártani egy kapcsolatnak.
Már rajta volt a póló és tök véletlenül vettem észre, mikor hátulról átleltem.
A bugyi meg szerintem az ágynemű huzatból esett ki, de nem vagyok biztos benne. A párom cserélte át a huzatot, és egyszer csak abbahagyta a mondandóját, amiről épp beszéltünk. Ekkor láttam a bugyit. Azonnal felkaptam (azt hittem először az enyém, mindig van 1-2 tartalék nálam), de ez nagyobb volt mint amit én hordok.
Nem olvastam végig a hozzászólást, de tényleg gyanús az egész, leginkább a fotós dolog. Nekem is van keresztgyermekem, akire büszke vagyok túlontúl is mindenkinek mutogatom a fotóját és szeretek róla beszélni. Igaz én nő vok, ő pasi érthető, hogy nem nyikorog folyton a keresztgyerekéről, de ha már ott egy fotó a gyerekről és ott van a párom csak mondok róla néhány szót, hogy "képzeld ő a kereszt..."
Szerintem, ha nincs semmi titkolnivalója a képről eltudtatok volna beszélgetni, illetve nem dugta volna el, sőt talán a keresztgyerekéhez is elvihetne, mert ez a normális reakció. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!