Idegen női hajszál a pólóján, idegen bugyi az ágyában, és egy fénykép ahol egy csecsemőt tart. Ezek után mire gondolnál?
A pároméknál aludtam tegnap. A pólóján egy vörös hajszálat találtam. Úgy voltam vele, hogy biztos az anyjáé, hiszen ő most rá. Ágyneműt cserélt, hirtelen kiesett egy női bugyi. (Nem az enyém!) Erre nem tudtam mit mondani.
Később keresett valamit a szekrényben, majd kihullott pár fénykép. Az egyiket felkaptam, a párom állt ott, kisgyerekkel a kezében.
Mikor rákérdeztem, hogy ugyan ez micsoda, még neki állt feljebb, hogy nem bízom benne.
3 gyanús jel egy nap kicsit sok nekem!
Idegen női hajszál a pólóján, idegen bugyi az ágyában, és egy fénykép ahol egy csecsemőt tart. Ezek után mire gondolnál?
Arra, hogy már megint kamuzol. :)
Ahogy ebben a kérdésben is :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__97..
Bár a megátkozott gyűrű jobb sztori volt. De nyugi, nem árullak el! ;)
simán fogtam volna a bugyit,és visszaviszem az anyjának,másfél éve egxütt vagytok,kell h ismerd vmennyire az anyját...és akkor egyúttal rákérdezni a keresztgyerekre (nem kell ehhez fényképetlopni,csak nincs annyi kisgyerek párod közelében)
és mindezt engedély nélkül...minek engedély...
(eleinte én is "féltem" felhivni párom anyját,meg "engedéyl",h alhatok-e náluk,aztán megszoktam,hogy azért van telefonja,hogy hivjam,meg van annyira értelmes nő,hogy sértődés nélkül megmondja,hogy bocs,ma inkább ne gyere,meg vidd a kisfiam is,magánprogram van mára:D)
ird meg mi volt
ma 04:18
olvastam a kérdést, de nem az enyém.
Nyugodtan "árulj be", mint az ovisok. Csak ne lepődj meg, ha beégsz:)
Beszéltem az anyjával, először megdicsértem a haját hogy na milyen jó, csak nem most volt fodrásznál stb. Mondta, hogy a festés miatt hullik a haja, és hogy unja már a vörös színt, visszafesti barnára.
A bugyis dologra azt mondta, hogy nem érti hogy a tiszta bugyija hogy került a szennyesbe.
A fényképet megmutattam neki, mondta hogy ez a párom keresztfia, azt nem tudja pontosan h 4 vagy 5 éve készült a kép, de már a párom nincs jóba velük, és ezért nem beszél róla.
De jóóó anyuka is be van avatva :S . . . Attól még, hogy nincs jóba állítólag!!! a keresztgyereke szüleivel, attól még beszélhetett volna róla neked... Itt ebben az egészben az a durva, hogy mennyire nem bízol benne és, hogy ő mennyire nem tisztel meg azzal, hogy őszintén beszéljen neked az életéről. Igen is jogod lett volna hozzá, hogy tudd van egy keresztgyereke, bár ha neki semmit nem jelent, hát ok, de ha már előkerül egy kép, akkor legalább akkor mesélné el...
Én nem maradnék egy ilyen bizalmatlan és őszintétlen kapcsolatban, az tuti, de ha nektek így jó... Szerintem többet kellene beszélgetnek őszintén, ha együtt akartok maradni.
Akkor meg elégedj meg ennyivel. Ha a párod csalni akarna, és van elég esze, nem haza fogja vinni az új nőjét, hanem máshova. Ha már hazaviszi, akkor meg dobni is fog hamarosan.
Az hogy nem akarta, hogy kérdezősködj az anyjánál, igenis lehetett dac amiatt, mert nem bíztál benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!