Lányok. Szerintetek nagy kérés a feleségemhez, mikor azt kérem tőle, hogy csak vagy 1 órát legyen melltartó nélkül? Vagy egy fél órát bugyi nélkül? (ezeket persze itthon)
"én pl nem szeretek abban lenni,ha hazaérek,akkor meztelenül vagyok mindig"
Hát neked meg gratulálok, szép látvány lehetsz, főleg a szomszédoknak..ez már valamiféle feltűnési viszketegségre utal.
Kérdező: Ha a feleséged úgy érzi jól magát, hogy melltartóban van egész nap, akkor ez van, bugyi nélkül meg elég kényelmetlen lenne. Vagy rohangálj te egyszál f*szban egész nap, hátha megjön a kedve..úristen.
1.gyertya (biztonságos mécses, hogy a tűzoltóknak ne kelljen látni mellt. nélkül)
2.finom illatosító olaj,
3.sőt illatos testolaj, avval símogatás, "na ezt levesszük" mintegy mellékesen, halk megjegyzéssel -
4.minden oké lesz.
Ez nem nagy kérés.
Én imádok melltartó nélkül lenni, bár kicsik a melleim, és abszolút nincs dekoltázsom nélküle, de nem zavar. Ha szexi a kisugárzása valakinek, akkor lényegtelen.
Szerintem is önértékelési problémái vannak.
Nekem pld. nincs önértékelési problémám, elégedett vagyok a testemmel (teszek is érte), de mégsem szeretnék itthon melltartó nélkül járkálni. Én így érzem jól magam. És bugyiban. :)
Írjátok, hogy kényelmetlen. Hát akkor rosszat hordtok. Nekem nem vág, nem húz, nem nyom... Kényelmes melltartóim vannak.
Nem nagy kérés. Férjemnek nem is kell kérnie, én otthon mindig melltartó nélkül vagyok. Kizárólag a munkahelyre hordok, meg olyan helyeken, ahol illik. (pl. elmész egy orvoshoz, stb.)
Bugyi nélkül az már más kérdés. Én szeretem ha azért bugyi van rajtam. Valahogy nekem fontos, hogy pl. a "macinaci" ne érjen "oda".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!