Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Szerintetek nagy...

Lányok. Szerintetek nagy kérés a feleségemhez, mikor azt kérem tőle, hogy csak vagy 1 órát legyen melltartó nélkül? Vagy egy fél órát bugyi nélkül? (ezeket persze itthon)

Figyelt kérdés
Ez a mániákus melltartó mánia rögeszme?Már több,mint 10 éve vagyunk együtt,és ez idő alatt nem volt hajlandó semmi ilyenre!Főleg az utóbbi időben!(persze meg sem említem,hogy olyat hogy ne csak este a sötétben szeretkezzünk,hanem kint a természetben,ne csak havonta 2-3 alkalommal,hanem többször,stb.)Mindig én hozom fel a témát,és akkor este van szánalom szex(én így hívom,ami persze másnapra eltűnik,minden kezdődik elölről).
2011. ápr. 28. 13:58
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
78%
Igazából nem is értelek. Megkérdezted tőle, válaszolt rá, miért nem tudod elfogadni hogy ő neki ez így kényelmes!?
2011. ápr. 28. 14:16
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nagy melleim vannak(100/C) de ha itthon vagyok inkább melltartó nélkül vagyok..Aludni meg főleg nem tudnék benne..Azért ezek a kérések nem olyan durvák,és egy kis változatosság mindig jó ha van
2011. ápr. 28. 14:17
 23/56 A kérdező kommentje:
Havi 2-3 alkalom az nem túl sok... Régebben is ilyen ritkán akarta csak?-kezdetben,mikor újdonság volt,akkor többször.De annak jó 9 éve! :(
2011. ápr. 28. 14:17
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a melltartót, sosem hordok itthon. De hallottam már olyat, hogy valaki meg anélkül nem szeret lenni. Nem túl izgi, a havi 2-3 alkalom. Nekünk 2 gyerek után van heti 2-3 és a férjem így is ki van akadva, hogy ez neki kevés. Te hogy bírod?
2011. ápr. 28. 14:18
 25/56 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem mindegy neked, hogy van e a póló alatt melltartó vagy sem? Miért nem mindegy, hogy a nadrág alatt van-e bugyi vagy sem?
2011. ápr. 28. 14:19
 26/56 anonim ***** válasza:
89%

Szeintem bókolgass neki és vedd le róla..

De az is lehet, hogy csak fázik. Mondjuk a melltartó nem sokat melegít, de a többi ruha ami rajta van az azért igen.

2011. ápr. 28. 14:19
 27/56 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, téged ez felizgatna szexuálisan, ha az asszonyon nem lenne melltartó a póló alatt? Vagy bugyi a nadrág alatt? Vagy miért kéred ezt tőle?
2011. ápr. 28. 14:20
 28/56 anonim ***** válasza:
8%

14:12

Persze a belsőjéért kell szeretni valakit, de jelenleg a CSAK A TESRTŐL van szó. Amikor nekem testi önértékelési problémáim voltak nekem ezt mondta a barátom és örültem, hogy Neki tényleg így tetszik a testem ahogy van. És mostmár jóval több önbizalmam van, mint mikor még nem ismertem. És ez a lelkemre is jó hatást gyakorolt, megváltozott a viselkedésem szabadabbnak érzem magam, szoknyában járok, jót tett az elismerés a lelkemnek is. Van önbizalmam.

22/N

2011. ápr. 28. 14:22
 29/56 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Én is a sötétben szeretkezős fajta nő voltam.

Átérzem, amit a párod érez. Én is mindig felöltözve jártam otthon. Utólag visszagondolva hülyeségek miatt aggódtam. Pl. látszik a hasam :S

Az elején csak sötétben ment a szex. Lehet röhögni, de engem zavart, ha orgazmus közben a szemembe nézett. Minden tök jó volt vele, csak ez az egy nem ment. Aztán engem is idegesített, hogyha hozzámért, felállt a mellbimbóm, és ő azt bámulta.

Aztán zavart az is, hogy van egy csúnya sebhely a lábamon.

Hogy mitől változott meg minden? Nem tudom. Talán egyik nap szex közben azt mondta, olyan gyönyörű vagyok. Vagy talán azért, mert elutaztam pár napra, és mire hazaértem, mindent telepakolt gyertyákkal. Akkor fel se tűnt, hogy nincs sötét, utána pedig már nem érdekelt.

Visszagondolva nagyon önbizalom hiányos voltam, de miután segített, már nem érdekel semmi.

2011. ápr. 28. 14:23
 30/56 anonim ***** válasza:
84%
Én sem lennék melltartó nélkül, mert egyszerűen zavar, hogy nem tartja semmi a melleim, mondjuk én topot hordok itthonra nem melltartót, de semmi nélkül nem szeretek lenni. Bugyi nélküliség szintén kivitelezhetetlen, mert nadrágot úgy nem kellemes felvenni, nem is higiénikus, szoknya meg maximum nyáron nagy melegben, akkor talán oké bugyi nélkül, de ha már le akar ülni valahova szaladjon a bugyi után? Szerintem nem is az, hogy nagy kérés, hanem teljesen ésszerűtlen, meg nincs értelme. Hadd legyen már úgy otthon, ahogy neki kényelmes.
2011. ápr. 28. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!