Lányok. Szerintetek nagy kérés a feleségemhez, mikor azt kérem tőle, hogy csak vagy 1 órát legyen melltartó nélkül? Vagy egy fél órát bugyi nélkül? (ezeket persze itthon)
Szeintem bókolgass neki és vedd le róla..
De az is lehet, hogy csak fázik. Mondjuk a melltartó nem sokat melegít, de a többi ruha ami rajta van az azért igen.
14:12
Persze a belsőjéért kell szeretni valakit, de jelenleg a CSAK A TESRTŐL van szó. Amikor nekem testi önértékelési problémáim voltak nekem ezt mondta a barátom és örültem, hogy Neki tényleg így tetszik a testem ahogy van. És mostmár jóval több önbizalmam van, mint mikor még nem ismertem. És ez a lelkemre is jó hatást gyakorolt, megváltozott a viselkedésem szabadabbnak érzem magam, szoknyában járok, jót tett az elismerés a lelkemnek is. Van önbizalmam.
22/N
Szia!
Én is a sötétben szeretkezős fajta nő voltam.
Átérzem, amit a párod érez. Én is mindig felöltözve jártam otthon. Utólag visszagondolva hülyeségek miatt aggódtam. Pl. látszik a hasam :S
Az elején csak sötétben ment a szex. Lehet röhögni, de engem zavart, ha orgazmus közben a szemembe nézett. Minden tök jó volt vele, csak ez az egy nem ment. Aztán engem is idegesített, hogyha hozzámért, felállt a mellbimbóm, és ő azt bámulta.
Aztán zavart az is, hogy van egy csúnya sebhely a lábamon.
Hogy mitől változott meg minden? Nem tudom. Talán egyik nap szex közben azt mondta, olyan gyönyörű vagyok. Vagy talán azért, mert elutaztam pár napra, és mire hazaértem, mindent telepakolt gyertyákkal. Akkor fel se tűnt, hogy nincs sötét, utána pedig már nem érdekelt.
Visszagondolva nagyon önbizalom hiányos voltam, de miután segített, már nem érdekel semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!