Mi jelent a nőt tisztelni?
Figyelt kérdés
csak kiváncsi vagyok, hogy erről kinek mi a véleménye, pl beszédben hol a határ szerintetek ami még belefér. azért kérdem mert amiket tapasztalok elég furcsa vannak olyan esetek hogy szerintem úgy beszéltek xy-al hogy az megalázó és erre ő csak kuncog, miért engedi meg valaki hogy pl párja úgy beszéljen vele mintha vmi alsóbb rendü lény lenne a másik? meg láttam forditott eseteket is.
szerintetek?
21/L
2011. ápr. 23. 12:51
21/28 anonim válasza:
ma 21:48
Ti nők mind anyáskodóak vagytok,szeretnétek nevelni a férfiakat..Csakhogy ők levágják ezt hamarabb!
22/28 A kérdező kommentje:
nem bocsátkozom veled vitába :)
egyébként mire jó h ilyen nőellenes vagy? puszta kiváncsiságból kérdem
2011. ápr. 23. 21:56
23/28 anonim válasza:
Hazugság ellenes vagyok inkább!
24/28 anonim válasza:
Az a baj veled, hogy szamodra csak ket velemeny van: a helytelen es a sajatod, en elfogadom, hogy nem minden no egyforma, sot teis mas vagy mind az atlag azt mar latom de viszont te mindenkit oltogatsz aki itt leirja az oszinte velemenyet, s nemis veled van bajuk, szal azt sem ertem miert...
26/28 motoroscsaj válasza:
Nem azért Ti Férfiak, hogy várjátok el egy Nőtől, hogy csak úgy tiszteljenek Titeket, ha nem tisztelitek a Nőket??? Amúgymeg Mindenki először nézzen magába, mert azt meg viszont nem tudja, higy Ki, Mikor, Hol és Mit tett lesz az asztalra! Ugyanolyan jogunk van mindenhez, mint nektek. Se több, se kevesebb. Egyenrangú viselkedést preferálom! 50-50%-on múlik a kapcsolat is. Nekem egyik Férfi sem fogja megmondani, hogy Én mit csináljak! Sem a Férfi nem mondja meg a Nőnek, Se a Nő ne mondja meg a Férfinak!!!
27/28 motoroscsaj válasza:
Ja és még valami, itt mondja valaki, hogy a Nők anyáskodni akarnak, na akkor erre az én válaszom, hogy a férfiak meg apáskodni akarnak! De mindekinek van egy értékrendje azt viszi tovább, ha elfogadják mindketten egymást akkor lesz jó! Én nem akarok egyik férfi felett sem anyákodni, de egyik férfi se akarjon az apám lenni! Mindkettő tartsa egymást tiszteletben és nézzenek egymásra fel és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!