Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jelent a nőt tisztelni?

Mi jelent a nőt tisztelni?

Figyelt kérdés

csak kiváncsi vagyok, hogy erről kinek mi a véleménye, pl beszédben hol a határ szerintetek ami még belefér. azért kérdem mert amiket tapasztalok elég furcsa vannak olyan esetek hogy szerintem úgy beszéltek xy-al hogy az megalázó és erre ő csak kuncog, miért engedi meg valaki hogy pl párja úgy beszéljen vele mintha vmi alsóbb rendü lény lenne a másik? meg láttam forditott eseteket is.

szerintetek?

21/L

2011. ápr. 23. 12:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%

ma 15:06

Várható volt az anyázás,ennyit az inteligens nőkröl!

2011. ápr. 23. 15:10
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem anyázás, csak tudod a másik nemhez való viszonyt meghatározza a szülőkkel való viszony, ez tény.Piszkosul elég már ebből az idiotista, kisebbségi komplexusokból fakadó sovinizmusból, amivel csak azt akarják titkolni a mélyen tisztelt férfiak(?), hogy mennyire harcban is állnak ezzel a fene nagy világgal, és persze, a nő tehet róla, ki más, alázd meg, ez az.

Fogalmad sincs, ki vagyok, tehát az intelligenciaszintemről ne vonj le messzemenő következtetéseket. ;) Örülj, hogy te ilyen zseniális ember vagy, további szép napot! ;)

2011. ápr. 23. 15:16
 13/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

14:20 értelek de azt gondolom, hogy amit leírtál az azokra a nőkre vonatkozik akiknek kevés az önbizalmuk, tudat alatt azt érzik, hogy az ilyen domináns férfi megvédheti őket ahogy írtad biztonságban érezhetik magukat.

nade egy egészséges önértékelésü nő elvárja (és meg is kapja) az egyenjogúságot, nincs joga a férfinak ráerőltetni a nőre az akaratát

nálunk ez úgy müködik, hogy egy adott konfliktusban mindenki elmondja a véleményét és ha nincs egyetértés akkor jön a kompromisszum, így senki sem marad alul

szerintem így korrekt

2011. ápr. 23. 16:41
 14/28 anonim ***** válasza:
30%

14:20-as vagyok!

Amit írtam az nem pusztán egy sértődöttségből eredő magánvélemény volt hanem bizonyított,tudományos tézis.Amit alátámasztanak a tapasztalataim és a megfigyeléseim(nyitott szemmel járok a világban és keresem az ok-okozati összefüggéseket).

"nade egy egészséges önértékelésü nő elvárja (és meg is kapja) az egyenjogúságot, nincs joga a férfinak ráerőltetni a nőre az akaratát.."

A nők különböznek személyiségben,viselkedésmódban és "miegymásban",de az alapvető "működése" mindegyiknek ugyanaz(jó,van egy különböző 10%)mint amit leírtam.

Az önbizalom nem változtatja meg a nő alaptermészetét.Sőt a túlzott önbizalommal rendelkező nők sosem tudnak kialakítani hosszútávú,tartós kapcsot és általába gyereket sem szülnek.

Lásd:Horváth Éva,Csősz Boglárka..stb akiknek volt már több tucatnyi férfival dolguk mégsem tudtak senki mellett sem lehorgonyozni hosszabb időre.Mert nőként ösztönösen a domináns pasikra(vezérigazgatók,politikusok,tőzsdecápák...)hajtottak.De egy domináns pasi nem tud hosszú távon összeférni egy olyan önbizalommal teli,emancipált nővel aki dirigálni akar neki vmiben vagy komprumisszumot akar kötni vele.

A nőt viszonylag nehéz megfejteni.A nő nem objektív hanem idealista.Mást mond és mást cselekszik.Minden nő azt mondja hogy neki normális,kedves pasi kell,de a valóságban a domináns,rosszfiúk barátnői/feleségei lesznek.A normális,kedves pasik meg teszik fel a gyk.hu szex/szerelem topicjában a kérdéseket hogy miért nem jön össze nekik a barátnő szerzés:D

A nő kicsit az USA-ra hasonlít.Arra az államra ami folyamatossan a világbékéről papol miközben állandóan háborút indít:)

2011. ápr. 23. 20:33
 15/28 anonim ***** válasza:
18%

ma 20:33

Te fain csávó vagy tényleg!

Mert ez az igazság kajakra!

2011. ápr. 23. 20:36
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Ez különösen tettszik:

A nőt viszonylag nehéz megfejteni.A nő nem objektív hanem idealista.Mást mond és mást cselekszik.Minden nő azt mondja hogy neki normális,kedves pasi kell,de a valóságban a domináns,rosszfiúk barátnői/feleségei lesznek.A normális,kedves pasik meg teszik fel a gyk.hu szex/szerelem topicjában a kérdéseket hogy miért nem jön össze nekik a barátnő szerzés:D

2011. ápr. 23. 20:37
 17/28 A kérdező kommentje:
járj továbbra is nyitott szemmel mert van még mit tanulnod
2011. ápr. 23. 20:48
 18/28 anonim ***** válasza:
33%

A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.

1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.

Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.

2. A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.

Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.

3. Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.

Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján.

Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.

2011. ápr. 23. 20:51
 19/28 anonim válasza:
27%

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:20

Te nagy vagy haver. Teli van alszentekkel (vagy csak siman hulyekkel) ez az oldal, hogy lenullaztak fonakbol a valaszt. Faj az igazsag vagy mi? Akinek van 1 csepp logikaja sajnos latja, hogy igy van... Jo az is igaz, hogy kicsit tulzasba vitted az altalanositast, mert nem minden no ilyen, de az tuti, hogy minimum fele az...

2011. ápr. 23. 21:42
 20/28 A kérdező kommentje:

". Teli van alszentekkel (vagy csak siman hulyekkel) ez az oldal, hogy lenullaztak fonakbol a valaszt. Faj az igazsag vagy mi?"

mindenki magából indul ki.... 1000százalék

amit írsz téged minősít, amit én írok engem

elfogadom a válaszaitokat hisz én kérdeztem, de ettől függetlenül meglepett kicsit és egyáltalán nem értek egyet

na mind1

2011. ápr. 23. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!