A házasságtörés mekkora bün? Nem oldoz fel a pap?
Szerintem a férjed kifejezetten örülne, ha megtudná, hogy csak a masszázsért meg a szoliért kellett fizetnie, a többit megkaptad grátisz. XD
Csak kérlek, Istent azért ne keverjük bele.
Ma 08:29 vagyok, a jól lepontozott válaszoló. Azon gondolkodtam, hogy bár én egyáltalán nem rokonszenvezek a megcsalókkal, félrekufircolókkal, de megdöbbent, hogy ide a gyk "fórumokra" milyen nagy %-ban írnak be olyan szinten dogmatikus gondolkodású emberek, hogy sokszor azt hiszem, hogy még meg is csonkítaná vagy megkövezné az olyan embert, aki hűtlenkedett életében. Tisztára olyan fanatizmussal, mint az arab országok némelyikében, ahol a házasságtörőket megkövezik, vagy láttam egy brutális videót, ahol egy hűtlen férfi péniszét egyszerűen lecsapták egy karddal egy fatönkön. Lehetséges, hogy itt, a civilizált únióban is vannak ilyen brutális és radikális gondolkodásúak?
Nem szép a hűtlenség. Abszolút nem az, ezt aláírom. De nem csak ez emészthet fel egy párkapcsolatot, sőt! Hosszantartó érdekellentétből fakadó feszültségek és ebbéli nézeteltérés okozta állandó veszekedések, egymás megalázása egzisztenciális vagy ízlésbeli eltérések okán... Mennyivel több ilyen van, mennyivel jobban meg tudja mérgezni két ember életét és érzelemvilágát. De valahogy egyszerűbb egy félrelépést lesarkítani és ellehetetlenítő tényezőként kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!