Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A házasságtörés mekkora bün?...

A házasságtörés mekkora bün? Nem oldoz fel a pap?

Figyelt kérdés
csak az orált türtem el nem történt meg minden hülye voltam és teljesen kivagyok ugy érzem ural az ördög. másnap a szoliban leégtem totál. talán ez a büntetés.mi lesz most velem?
2011. ápr. 22. 07:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

2 dolgot nem értek:

1, "csak az orált türtem el". Kényszerítettek?

2, A férjeddel mi újság? Nem kellene őt is belevonni a dolgokba?

Isten és Jézus megbocsájt, ha igazán megbántad, a papnak pedig meggyónhatod magad, de szerintem okosabb, ha rögtön a mennyeiekkel "beszélsz" és sokat imádkozol.

A szoliba leégtél, így jártál. Gondolom nem a közel jövőben lesz az ítéleted órája, így még ezerszer meg tudod bánni.

2011. ápr. 22. 08:26
 12/38 anonim ***** válasza:
42%
Figyelj ember! Nyugodj meg, vedd ezt egy jó leckének. Nem kell idegeskedned. Tettél valami rosszat?! Ki nem tesz ilyet? Sokan megteszik, szerintem itt az ítélkezők közül mind csinált ehhez hasonlót, de jobb mást piszkálni. Ilyenkor valahol magát is bünteti. Ne foglalkozz ezzel, próbáld meg elfelejteni.
2011. ápr. 22. 08:27
 13/38 anonim ***** válasza:
38%

Az emberiség nagyon túlspilázza ezt a hűség/hűtlenség kérdést. (Tudom, hogy le leszek pontozva, mert nem ugyanaz a véleményem, amit mindenki szajkózik.)

Megcsalás lehet fejben is, ha nem szeretjük a párunkat és más iránt érzelmeket táplálunk és lehet "nem megcsalás" az, ha akár egy fizikális aktus le is zajlik idegennel, de érzelmek nélkül. (Mint egy maszturb.)

Az állatok sem csinálnak nagy ügyet belőle. Sőt, mi több, néha egy kis hűtlenkedés meg is javíthat egy párkapcsolatot. Míg az erőnek erejével fenntartott hűségesség sok frusztrációt és "bekattanást" hozhat.

Akinek inge, ne vegye magára, nem mindenkire vonatkozik, de lehet ilyen is.

2011. ápr. 22. 08:29
 14/38 anonim ***** válasza:
65%
Muhaha! Jajj én olyat jót röhögtem, köszi a mosolygós reggelt! Öröm ide járni a gyak-ra, annyi "szórakoztató" ember fordul meg itt!!! :-DDDDDDDDD
2011. ápr. 22. 08:31
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Előtted szóló vagyok, remélem én is hozzájárultam, hogy jól induljon a reggeled. :))
2011. ápr. 22. 08:31
 16/38 anonim ***** válasza:
3%
Tökéletesen igaza van a 2 utolsó válaszolónak. Nem tett a kérdező olyan hatalmas dolgot. Megtörtént és kész. Nincs ezen mit ragozni. De könyörgöm ha már így alakult, akkor a páromtól várok bűnbocsánatot nem?
2011. ápr. 22. 08:35
 17/38 anonim ***** válasza:
40%
Fake.
2011. ápr. 22. 08:36
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

Az előttem szólónak: abszolút egyetértek veled (8.31-essel)

A megcsalásnak vannak fokozatai, változatai.

Engem nem zavarna, csak ne a szemem előtt történjen. Mert elhiszem, hogy ilyesmi becsúszik. Még akár velem is megeshet. Attól még szeretem a férjemet.

Én az eltűrtem-nél kezdem el nyihogni :-DDD

2011. ápr. 22. 08:36
 19/38 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ha megbánod a bűnöd, és megígéred, hogy a bűnre vezető alkalmat kerülöd, természetesen feloldoz a pap.
2011. ápr. 22. 08:38
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Elkérhetném a masszőr számát? :-)
2011. ápr. 22. 08:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!