Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A házasságtörés mekkora bün?...

A házasságtörés mekkora bün? Nem oldoz fel a pap?

Figyelt kérdés
csak az orált türtem el nem történt meg minden hülye voltam és teljesen kivagyok ugy érzem ural az ördög. másnap a szoliban leégtem totál. talán ez a büntetés.mi lesz most velem?
2011. ápr. 22. 07:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
hát én lehet h pofán rúgnám a masszőrt,ha ilyet tenne,már amikor odaért a keze...mit képzel magáról...te meg jó nagy hülye vagy...én sz ilyet fel is jelenteném szexuális zaklatásért...
2011. ápr. 22. 08:43
 22/38 anonim ***** válasza:
21%

Egyetértek a 8:28-assal. Sokkal rosszabb, ha fizikailag nem csalod meg a párod, de másra vágysz, mást képzelsz oda rendszeresen, stb. Ez sokkal súlyosabb megcsalás, mint a fizikai, véleményem szerint. Én úgy vagyok vele, hogy emberek vagyunk, hibázhatunk. Nem örülnék neki, ha a párom akár csak fizikailag, bármilyen szinten is, de megcsalna, nem erről van szó. Nem dicsérném meg érte. Azt viszont elvárnám, hogy elmondja, és egy jó kis beszélgetés vár ránk ezután: van-e értelme még a kapcsolatnak? Volt oka annak, hogy megcsalt. Mi volt ez? Én mennyire voltam hibás ebben? Akarjuk még folytatni? Egy mély, őszinte beszélgetés. Páromtól függne, de én egy alkalomért nem dobnám el azt, hogy az életemet vele terveztem, esetleg már gyerek is van, stb. Talán még kettőért sem. De ez helyzetfüggő. Nem úgy kezelném, mintha mi sem történt volna, keményen kéne tepernie, hogy újra teljesen tudjak benn bízni. Én viszont hiszek a páromnak, én is azt érzem, amit ő arra mondott, hogy milyen esetben csalna meg: lehet bármilyen az a nő, álmai nője, nem adná fel érte azt, ami köztünk van. Lehet elcsábulna, és elkezdené, de fizikailag képtelen lenne megtenni. Gondolhattok naivnak, meg akárminek, én vagyok ebben a kapcsolatban 6. éve, és én érzem mennyire mély és őszinte az, ami köztünk van. Ezért hiszek neki. Én sem tudnám megcsalni, álmaim férfijával sem (bár olyan nem létezik).

Kedves kérdező, Isten megbocsát, ne ezen lovagolj. Sokkal inkább furcsa számomra, hogy a párod eszedbe sem jut, csak Isten. Vele kötötted össze az életedet? Az ennyire vakbuzgó emberek sokszor megijesztenek... tessék szembenézni a pároddal, elmondani neki mi történt, hogy megbántad, hogy fontos neked (ha valóban így van, és nem csak a hited a fontos).

2011. ápr. 22. 08:46
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Jézus megbocsátott a házasságtörő nőnek, ha vallásos vagy, illene ismerned ezt a történetet. Én inkább a férjed miatt izgulnék, ő már nem biztos, hogy ilyen lágy szívű...

Nem tudom, lehet, hogy egyedül vagyok a véleménnyemmel, de én azért igenis ügyet csinálnék abból, ha a férjem egy nőtől "eltűrné" az orált.

2011. ápr. 22. 08:47
 24/38 anonim ***** válasza:
48%

Ez nagyon mókás!"másnap a szoliba leégtem totál.talán ez a büntetés"

hahaha

Ennyi büntetésed legyen az életbe!Komolyan:)

Most akkor te lettél a szőke plázacicás ördög!!!

:)

Ő kisért az ördög...és azért égtél le,hogy fekete legyél mint ő!HÚÚÚÚ

2011. ápr. 22. 08:51
 25/38 anonim ***** válasza:
Én is most készülök éppen első alkalommal masszázsra. Nem vagyok prűd a nőgyógyásznál mint a huzat gondolkodás nélkül vetkőzök, de valamiért eszembe nem jutott, hogy anyaszült meztelenül masszíroztassam magam. Gondolom egy törölközővel azért körbe voltál tekerve, de az alatt nem fért el egy bugyi vagy fürdőruha alsó? Tudom, hogy semmit nem változtat a dolgon, mert ha van akkor is megtörténik, csak elgondolkodtam.
2011. ápr. 22. 08:52
 26/38 anonim ***** válasza:
31%
Az vesse rád az első követ aki bűntelen! Én, amondó vagyok hogy kerüld el az olyan helyzeteket amik kiváltják ezt belőled. Ha tudod hogy akarat gyenge vagy, egyszerűen ne masszíroztasd magad csak veled azonos neművel. A lelkiismereteddel neked kell elszámolnod! Az hogy paphoz rohansz gyónni,nem megoldás! Úgyis Isten dönti el mit bocsájt meg és mit nem, nem a pap. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de én mindenképpen bevallanám a férjemnek. Próbálj meg változtatni a viselkedéseden, gondolkodásodon! Csak akarat kérdése. Szerintem így nyersz megbocsájtást.
2011. ápr. 22. 09:36
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
Hogy van az, hogy ha a kérdező férfi lenne akkor nem kapna ennyi megértést??
2011. ápr. 22. 09:45
 28/38 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem nő vagy férfi kérdése. Megérteni amúgy nem értem meg a Kérdezőt, mert én ha szeretek valakit akkor eszembe nem jutna ilyet csinálni. De nem vagyunk egyformák. Én csak azt mondom hogy nincs jogunk a másik felett pálcát törni.(mindenkinek van bűne)
2011. ápr. 22. 09:54
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
8:46-os vagyok. Én amikor írtam, fogalmam sem volt róla, hogy nő vagy férfi a kérdező, mivel az első oldal legalját nem olvastam, csak utána. A véleményem mindkét nemre igaz...
2011. ápr. 22. 09:56
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor, sok helyen voltam már masszíroztatni. De mindig női masszőrök voltak. Belegondoltam, hogy ha valamelyik bedugta volna a fejét a lábam közé, akkor vajon mennyi idő alatt hozna ki egy pszichiáter a poszttraumás sokkból? :-DD

28/N

2011. ápr. 22. 10:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!