Miért csaltad meg a párodat?
Elmondtad neki?
Megtudta mástól?
Nem tudja azóta sem?
Tulajdonképpen erre számítottam,
de mégis meglepődtem az "őszinte" válaszokon!!
Van egy-két durva válasz amit sehogyan sem értek.
pl.: "tökéletes mindenben,max beszél álmában"...
Már ez is oka megcsalásra??
A másik válaszoló:
"a pasik úgy sem jönnek rá"...
Ezt jól megjegyeztem!
Csaltam már meg valakit, nem szép dolog, mentségemre szóljon, nem volt egyik sem komoly kapcsolat. Kétszer csináltam ilyet.
Az egyik 18 éves koromban volt, volt egy ilyen gagyi gimis járásom, első pasi az életemben. Nem igazán érdekelt már a barátom, inkább haverként tekintettem rá, viszont szakítani nem tudtam vele, mert (mint évekkel később kiderült) társfüggő voltam. Aztán utamba akadt az a másik fiú, akivel csókolóztam egy táborban.
Másik: nemrég volt egy pár hetes "kapcsolatom", ismerkedésnek mondanám inkább. Éreztem, hogy nem működik, és terveztem is, hogy véget vetek neki. Ez előtt egy nappal mással csókolóztam. Másnap szakítottunk az aktuálissal, mint kiderült, ő is megcsalt engem.
Slusszpoénja a dolognak, hogy az a pasi, akivel "félresmároltam", ugyanaz volt, mint akivel anno 18 éves koromban... pedig az már majdnem 10 éve volt... :D :D
No, hát randa sztorik ezek a megcsalások. De az tuti, hogy akit igazán szeretek és komolyan veszek, azzal nem tenném meg.
Halkan megjegyzem, hogy senki egy szóval nem említette, hogy a megcsalás ne lenne inkorrekt, fuj csúnya dolog. Nem is ez volt a kérdés:) Hanem, hogy AKI megtette, annak mi volt az indítéka (ha volt). Persze tudom, ettől még lehet párbeszédet folytatni tágabb értelemben, mint ahogy azt is tudom – mivel elég régóta és gyakran olvasom ezt az oldalt - hogy nincs olyan kérdés, ahol ne jelenne meg félórán belül valami ítélkezőgép, aki az élet produkálta szövevényes helyzetekre tekintet nélkül nyilatkoztatja ki, hogy mi a jó, és mi a rossz, meg undorító, meg szánalmas stb. Csodálkoztam is volna, ha ennél a kérdésnél ez elmaradt volna. De ne aggódjatok, mert most nincs türelmem (és értelmét se látom) hosszan fejtegetni, hogy szerintem nemcsak aljadék gerinctelen kretének eshetnek ilyen hibába, és hogy a megcsaló félnek is ugyanolyan szar érzés lehet, és dilemmái vannak stb, és hogy a bensőséges ragaszkodás és az ellenállhatatlan intenzív érzelmi impulzusok nem képesek egymást pótolni..
Amúgy (hogy válaszoljak is) én még nem csaltam meg senkit (a szó szoros értelmében), de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy képes lennék-e rá valóban, vagy én azt csak úgy gondolom magamról (az intenzív vágyaimból kiindulva), és igazából megtorpannék az utolsó pillanatban, mert felébredne a józan eszem, hogy jó lenne megelőzni egy olyan mértékű bűntudatot, amilyet még nem éltem át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!