Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csaltad meg a párodat?

Miért csaltad meg a párodat?

Figyelt kérdés

Elmondtad neki?

Megtudta mástól?

Nem tudja azóta sem?

2011. ápr. 21. 23:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%

6:13! Engem csalnak, tudom, de válni nem lehet. Ilyen is van, baromi szar, lealázó,igen, de 3 kisgyerek, hitel, 0 rokonság, segítség ==> Szépen mosolygunk.

Egyébként meg ez az elnézem neki dolog nem sokáig jön be, előbb-utóbb egyik szeretőnél ragad. Főleg, ha otthon kötelességei is lennének,ami ugye sokkal kényelmetlenebb, mint a szeretőnél, ahol csak szórakozni kell.

2011. ápr. 22. 10:40
 22/41 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:54

Nem élek vele szerencsére. Nem képzeled, hogy ilyen emberrel élnék együtt?!

2011. ápr. 22. 11:34
 23/41 anonim ***** válasza:
33%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:5

És te ki vagy, hogy ítélkezz mások fölött? Egyébként nem erkölcsi gyengeségből dobtam ki csak másnap, a visszacsalás volt a lényeg. Megérdemelte, és kész. De ez gondolom elsiklott az igazságosztó szemed előtt :)

2011. ápr. 22. 12:48
 24/41 anonim ***** válasza:
37%

11:34 És ha nem éltek együtt miért nem váltok el?:))

Amúgy köszönöm a lepontozást.:D Aranyosak vagytok.

2011. ápr. 22. 17:29
 25/41 anonim ***** válasza:
52%

11:34 És ha nem éltek együtt miért nem váltok el?:))

A kérdező azt kérdezi: Miért csaltad meg a párodat?

Nem kimondottan házastársi és nem élettársi kapcsolatot kérdez, hanem általánosságban. Párja van annak is, aki nem él együtt a másikkal. Azt pedig már kifejtettem, hogy miért nem "válunk el". Egyébként pedig azért nem ismétlem meg, mert a kérdező nem rám kíváncsi.

2011. ápr. 22. 17:39
 26/41 anonim ***** válasza:
26%

00:06 - os vagyok.

Engem már megcsaltak régebben és nagyon sza*ul esett mert a legdurvább módon tették velem.

Ugyh nem ér meg nekem senki annyit hogy csak egyhez legyek hűséges. Bármelyik pasi megcsalna bármelyik nőt, ha úgy adná a helyzet. Inkább jól érzem magam 2 pasival minthogy egy miatt legyen rossz kedvem. Nem vagyok ri*anc, csak nem akarom hogy valaki mégegyszer nekem okozzon ilyen szar érzést hogy megcsal akkor inkább én teszem, de úgy h a büdös életbe ne tudják meg hogy kivel csalom.

Egyik válaszadó ezt írta: "Vannak válaszok amik durvák,egy kutyához is hűségesebbek néhányan mint sokan a párjukhoz,szép...."

Én szeretem a párom, és komolyan mondom Ő a tökélete ember hihetetlen de nincs semmi hibája ami zavarna (jó persze vannak ilyen kis hülyeségek pl: beszél álmába, sokat beszél a munkájáról stb de ez nem zavar annyira) alapjában jól nézni rendes, de nem tudom azt elfelejteni hogy engem megcsaltak sok éve és ezt vezetem le újra és újra. Nem akarom hogy újra ez történjen velem, h kiborulok. Ezért teszem.

2011. ápr. 22. 17:46
 27/41 anonim ***** válasza:
81%
Milyen szemét emberek vannak!
2011. ápr. 22. 18:24
 28/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeretnéd h megcsaljanak, ezért te csalod meg? Normális vagy?
2011. ápr. 22. 18:26
 29/41 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó:)))

nagyon odab*aszott a válaszod:))

2011. ápr. 22. 23:02
 30/41 anonim ***** válasza:
52%

06.39-es,férfi vagy vagy nő??Kifejtenéd , hogy van az,hogy szereted a párod, de azért megcsalod,akkor miért csalod meg,

?És az.hogy kutyából nem lesz szalonna? Mert mindenhol azt írják e hasonló fórumokon, hogy aki 1x megcsal,többször is meg fog...Én szeretném hinni,hogy vannak elenpéldák is, engem is megcsaltak, nő vagyok.Hogyan sikerült helyrehozni a kapcsolatotokat?

2011. ápr. 23. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!