Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csaltad meg a párodat?

Miért csaltad meg a párodat?

Figyelt kérdés

Elmondtad neki?

Megtudta mástól?

Nem tudja azóta sem?

2011. ápr. 21. 23:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
2%
Hát, tök jól elvoltunk... aztán megjelent a színen egy vörös csaj. Én meg azoknak nem tudok ellenállni. Azóta barátnőm festi a haját, igy újra jól megvagyunk.
2011. ápr. 22. 06:25
 12/41 anonim ***** válasza:
67%

Miért csaltad meg a párod??? Mert egy jó nagy hülye voltam azért!De bevalottam neki,megbántam.És megbocsátott,nehezen de helyrejött a kapcsolatunk.

Én azt mondom a lónak is négy lába van mégis megbotlik,de fel áll ha elesik! Undorító egy dolog a megcsalás,de ha valaki egyszer megcsalja a párját az nem azt jelenti,hogy nem szereti,van a világon megbánás és megbocsátás,megcsalás esetében én 1szeri alkalmat még megbocsátanék ha a párom elmondja és meg is bánja.Én így gondolom.Tudom most jön az,hogy aki egyszer megteszi az többször is megfogja de szerintem ez nem feltétlen igaz!

Én egyszer megtettem és azóta sem és nem is fogom,nálunk ez 4éve történt,és azóta csak a párom van senki más! :-)

De ugyebár nem vagyunk egyformák mi emberek,mi is lenne akkor,jesszus :-)

2011. ápr. 22. 06:39
 13/41 anonim ***** válasza:
46%

Többször megcsaltam és meg is fogom. Miért? Mert nem vagyok vele kompatibilis az ágyban. :)

Hajlandóság van benne, de a szexuális kultúrája egyenlő a nullával. Ez a tipikus "leszarom hogy jó-e neked", csak fűrészeljünk. (35 éves egyébként) Ha ötszázmilliószor nem mondtam neki, akkor egyszer sem. Mutattam is neki, hogy jó, szintén ötszázmilliószor. Egyszerűen nem képes arra, hogy örömet okozzon. A neje is otthagyta kb. 7 éve, szerintem ezért. (egy nővel lépett le)Hagyjam ott? Bennem pedig egy nagy hiba van, mégpedig az, hogy nem sok mindenkit viselek el magam mellett. Ő egészen jól kezeli a különcségemet. Na ezért, nem hagyom ott. Hogy tudja-e, megtudta-e valaha? Ugyan már! Eddig soha nem jött rá és nem is fog, mert ki sem nézi belőlem, a fejében még a gondolat sem fordul meg!

2011. ápr. 22. 07:17
 14/41 anonim ***** válasza:
86%
Vannak válaszok amik durvák,egy kutyához is hűségesebbek néhányan mint sokan a párjukhoz,szép....
2011. ápr. 22. 07:44
 15/41 anonim ***** válasza:
64%

"És hogy miért? mert már nem éreztem úgy iránta semmit,akkor fontos volt nagyon a szex, neki nem...így máshogy megoldottam,később ott is hagytam. a végén kiderült hogy az utolsó pár hónapba bejött neki egy csaj,tehát ő is hibás volt ebben."

Akkor nem először kellett volna dobni és aztán b.aszni másokkal?

"dehogy mondanám, ez magánügy:)"

Minek jössz a 'pasikkal' össze, ha úgyis megcsalod őket? Gerinctelen férgek vagytok Ti mind.

"Megcsaltam én is, és ki is dobtam másnap."

Először kellett volna "kidobd".

"Azóta barátnőm festi a haját, igy újra jól megvagyunk."

Csak ezért vagy vele, mert vörös lett?Szép..

"Többször megcsaltam és meg is fogom."

Gerinctelen vagy Te is!

Az alábbi válaszokból rájöttem arra,hogy milyen gerinctelen emberek vannak. Én, ha szeretem a páromat, akkor hűséges vagyok hozzá és nem csalom fűvel-fával. De azt bírom,hogy még ki is jelented,hogy megcsaltad és még meg is fogod. Hát szép!! A nép ilyen mélyre süllyedt! Gratulálok nektek. Azt nem értem, hogyha nem jó a párotokkal, akkor minek alázzátok meg? Kívánom, hogy majd éljétek át Ti is azt a fájdalmat, amit ilyenkor a párotok érzett. (és ezt úgy mondom,hogy engem még nem csaltak meg, de biztos sz.ar lehet.)

Kérdező: Elnézést kérek az Off-ért.

2011. ápr. 22. 07:52
 16/41 anonim ***** válasza:
69%
soha nem csaltam...
2011. ápr. 22. 08:13
 17/41 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem csaltam meg, és nem is szeretném. Még ha lenne is a közelemben olyan, aki birizgálja a fantáziámat, akkor sem vinne rá a lélek. Ennél többet ér nekem a párom.
2011. ápr. 22. 08:25
 18/41 anonim ***** válasza:
64%
Mindig is próbáltam megbeszélni a gondjaimat a párkapcsolatbeli gondjaimat, de ha süket fülekre talál, akkor
2011. ápr. 22. 09:37
 19/41 anonim ***** válasza:
36%

"Többször megcsaltam és meg is fogom."

Gerinctelen vagy Te is!

"Az alábbi válaszokból rájöttem arra,hogy milyen gerinctelen emberek vannak. Én, ha szeretem a páromat, akkor hűséges vagyok hozzá és nem csalom fűvel-fával. De azt bírom,hogy még ki is jelented,hogy megcsaltad és még meg is fogod. Hát szép!! A nép ilyen mélyre süllyedt! Gratulálok nektek. Azt nem értem, hogyha nem jó a párotokkal, akkor minek alázzátok meg?"

Olvasd végig kedves, amit írtam! Azért csalom meg és meg is fogom, mert a szexuális kultúrája csak addig terjed, hogy bedugom, fűrészelek és kész! 4 éve próbálom rávezetni, hol szépen, hol durván, hogy a jóég áldjon meg, 35 éves létedre tudhatnád hogy nem ennyi a szex!!! Próbáltam már mindent, a tudományom megállt, egyszerűen nem képes felfogni. Úgyhogy szerintem a másik megalázásása hogy a szavaiddal éljek, nála kezdődik. Részemről kimerítettem az évek alatt a próbálkozást, hogy valaha is ne lyukként kezelje a nőket, úgyhogy emiatt szexelek félre. MEGCSALTAM TÖBBSZÖR ÉS MEG IS FOGOM!

2011. ápr. 22. 09:37
 20/41 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, és ilyen emberrel élsz, és inkább csalod? Gondolom akkor másban sem lehet túl fényes a felfogása. Ez csakis rólad állít ki szegénységi bizonyítványt...
2011. ápr. 22. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!