Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg úgy hosszú idő után a párodat, hogy addig "hűséges típusnak" tartottad magad?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 14:24
2/4 A kérdező kommentje:
Amit te annak tartasz. Inkább fizikai jellegűre gondoltam.
2011. júl. 11. 15:05
3/4 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy én mit tartok megcsalásnak.
Fizikai? Pl.: hosszú idő után elköltözöl a párodtól, de minden nap találkozol vele és közö dolgaitok vannak?, vagy: egy idő után nem adod be a közösbe a zsebpénzed, de egyébként továbbra is fizeted a költségeitek felét?, vagy: külön szobába költözöl tőle, mert horkol és nem tudsz aludni, pedig ő szeret rádgurulni éjszaka?
4/4 anonim válasza:
Igen, én már voltam így. 21 évesen, 2-3. évében a kapcsolatunknak. De ez hosszú és bonyolult téma volt. Azóta nem tettem ilyesmit, és már máshogy látom a dolgokat. Nem a klasszikus értelemben vagyok hűséges típus, de úgy döntöttem hogy ilyet soha többé nem teszek senkivel. És eddig sikerült is ehhez tartani magamat. Pedig mindig próbára vagyok téve, van kísértés azért bőven. De szerintem nem ér annyit az egész hogy megbánts és megalázz vele valakit. Azóta még bosszúból sem csaltam meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!