Jó lenne már ha meghalna végre, nem gáz ezt így kimondani?
Haveroméknál voltam akinek van egy 87 éves nagyija. Meglátogatta őket, mikor elment mondta a haverom, hogy nem lenne már baj ha akár holnap nem élne, mert örökölnének utána 1X milliót. Szülei röhögtek meg helyeseltek....
Elvileg értelmiségi emberek.. Kicsit lehidaltam..
14:40
Nem a többiek álszentek, hanem te vagy faragatlan paraszt. Megnéznélek így 25 éves lány létedre egyedül a világban, egyetlen elő rokon nélkül, hogy a halott rokonaidat választanád, vagy egy lakást. Húúú, de megnéznélek.
"Nem a többiek álszentek, hanem te vagy faragatlan paraszt. Megnéznélek így 25 éves lány létedre egyedül a világban, egyetlen elő rokon nélkül, hogy a halott rokonaidat választanád, vagy egy lakást. Húúú, de megnéznélek."
Mi az hogy nincs senki? Egyedül vagy a világban? Nincs semmi rokonod? Mindenki kihalt? Ez hihetetlen. Se barát se senki?
De ha így is van akkor azon nem gondolkoztál el hogy miért? Mert barát az mindig lehet. Már ha egy normális társadalmilag elfogadható ember vagy.
14:59
Azért a barátok meg a család közel sem ugyanaz...
14:59
Igen, az összes rokonom meghalt. Vannak ilyen súlyosbító tényezők, hogy pl anyukám nem ismerte az apját, így rögtön egy ág kiesett... Az anyukája árva volt.
Apukám részéről szintén. Hadd ne kelljen most ezt ecsetelni. Sajnos van ilyen.
Barátaim persze vannak, kevés ugyan, de annál értékesebbek. De nekik is megvan a maguk élete. Nekem a magánéletem sem alakult rózsásan időközben, és hát ők meg nem ülhetnek itt állandóan, hogy fogják a kezem. Tény, hogy nélkülük nem tudom, hol lennék, de a szüleidet, a tesódat, a nagyidat, aki felnevelt, ki pótolhatja? Neked van olyan barátod, aki pótolná a családodat, ha őket elveszítenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!