Jó lenne már ha meghalna végre, nem gáz ezt így
kimondani?
Figyelt kérdés
Haveroméknál voltam akinek van egy 87 éves nagyija. Meglátogatta őket, mikor elment mondta a haverom, hogy nem lenne már baj ha akár holnap nem élne, mert örökölnének utána 1X milliót. Szülei röhögtek meg helyeseltek....
Azta, ez megrázott. Szegény nagyi helyében tuti elutaznék Ámerikába, elkölteném az összes pénzem, hitelek stb... Hát viszontkívánom a kedves családnak.
2011. ápr. 21. 14:03
12/40 anonim válasza:
ez egy nagyon fontos kérdés,ha erre nem tudjuk meg a választ hülyén halunk meg -.-"
amúgy meg nem hiszem hogy 87 évesen egy ilyan bunkó családban jó élni...ilyenkor mondják hogy neki tényleg megváltás a halál
egyébként meg mit foglalkozol vele?nem a te dolgod...
2011. ápr. 21. 14:04
13/40 anonim válasza:
Én bármit megadnék akár az egész életem munkáját is simán a kútba dobnám csak azért hogy még egyszer láthassam,átölelhessem a nagymamámat...Sajnos már lassan 20 éve halott.
2011. ápr. 21. 14:05
14/40 anonim válasza:
Hát ez tényleg elég durva. Ha még azt mondanák, hogy azért lenne jó, ha meghalna, hogy ne szenvedjen, akkor oké. De pénz miatt!
2011. ápr. 21. 14:06
15/40 anonim válasza:
Az én nagyim soha nem szeretett minket, sőt sokszor nagyon furcsán/gonoszan viselkedik. De egyszer sem mondanám, hogy haljon már meg. Bezzeg unokatesóm...ő már kb. 20 éve kijelentette, hogy jó lenne ha már nem lenne, és még az utolsó ajtókilincset is elvinné magával...hát bevallom nem is szeretem az unokatesómat a bunkó gondolataival együtt elmehet a sunyiba! Elvileg ő is értelmiségi, csak éppen pénzéhes tuskó is.
2011. ápr. 21. 14:06
16/40 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy az örökségről szól. Valószínűleg életében elérte azt, hogy ne szeressék meg. Nekem is az egyik nagyszülőm nagyon sok disznóságot csinált a családom ellen. A másik nagyszüleim nagyon kedvesek voltak, sajnos ők mentek el előbb.
2011. ápr. 21. 14:10
17/40 anonim válasza:
Más halálát kívánni sose szép dolog! Még akkor sem ,ha 1X milliót örökölnének a halála után. Egyébként szerintem ehhez semmi köze annak, hogy értelmiségiek-e vagy sem.
2011. ápr. 21. 14:10
18/40 anonim válasza:
Az én nagymamám lakást hagyott rám, 6 évvel ezelőtt halt meg. Ma van 25 éves diák létemre egy saját, gyönyörű, tehermentes lakásom - és bármikor szíves-örömest lemondanék róla, ha a nagymamámat visszakapnám!
25/N
2011. ápr. 21. 14:13
19/40 anonim válasza:
Húú, de értelmiségi lehet ez a család. Szerintem nem azok!
Vagy csak "elvileg".
Tudod mi a gáz? Hogy nem lehet az idő kerekét előre forgatni, hogy ez a haverod legyen 87 éves... Aztán megnézném az arcát, mikor ő 87 évesen kihallgatja az unokái beszélgetését, ami arról szólna, hogy jó lenne, ha már feldobná a bakancsot... Bár egy ilyen ember nem is biztos, hogy megbántódna ezen...
2011. ápr. 21. 14:21
20/40 anonim válasza:
Én is kívántam már mamám halálát, de én azért, mert szegény iszonyatosan szenvedett. Nagyon fájt, mikor elment, de örültem is, mert neki megváltás volt a halál. De hogy valaki a pénz miatt kívánja ezt... Attól felfordul a gyomrom. Szegény néni... Jól meg van áldva... Én mindig abban bízok, hogy az ilyen emberek egyszer visszakapják azt, amit ők műveltek. Az biztos, hogy a haverod szülei ugyanezt fogják kapni öreg korukba (remélem kamatostul), akkor majd rájönnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!