Az normális hogy miota férjhezmentem, nem kapok több virágot a férjemtől?
1 éve vagyunk házasok , 22 éves vagyok és csak születésnapomon vesz néhány szál virágot, meg március 8-on.Pedig én mindent megteszek hogy jól érezze magát, maszírozom, kiszolgálom kajával.. dolgozok, igaz csak 4 orát de elég jo igyis a fizu, ja meg jol is nézek ki.
De ezektől függetlenül azért mert a nője vagyok nem érdemelném meg azt néha hogy virágot kapjak?????
Fekete bárány :)
Gratula, de várd ki a végét (bár ne így történne) pár év múlva
7 éve házas asszony
A 7éves házas asszonyka nem gondolja, hogy nem csak a férjecskéjében van a hiba, hogy ennyire meg van keseredve?
Ugyan én még nem vagyok házas, de engem is mindig meglep valamivel a Párom, de Apuméknál is 25 éves házasság után is volt nem egyszer, hogy Apum hozott Anyumnak virágot nem csak alkalomra..
Az én férjemtől kisírtam egy hatalmas plüss virágot. Öt év után először kaptam...de közölte, amíg el nem hervad, addig marad ez.
Egyébként a tenyerén hordoz, elhalmoz a szeretetével engem is és a gyerekeket is. De a virágot például a gyerekeknek sem engedi leszedni, mert hogy az ott szép, ha levágjuk csak meghal.
Inkább egy csokit hoz, mert az is nagyon szeretem ám....
7 éves házas asszonyka azért van elkeseredve, mert kinyalta a férje seggét is. Gyereket szült, tovább kényeztette a férjét még akkor is amikor szinte nyüszített a fájdalomtól.
Aztán kiderült, hogy drága jó apuka aki egyre jobban belemászott a gépébe és egyre jobban eltávolodott a családjától hiába tettek (tiszta lakás, finom kaja, minden hétvégén sütemény, masszírozás a fájós hátára stb stb stb) a kedvére félrekefél!
Szóval ne már én legyek a hibás!!! Ennyire korlátolt nem lehetsz nő létedre!
Hát igen - 7éves asszonyka ;) sajnos nem veszik észre magukat a férfiak, ugyhogy ha nekem nem kedveskedik virággal, hát akkor kedveskedjek én magamnak :).
Szerintem te is kedveskedj magadnak nyugodtan virágokkal, és érezd jol magad ;)!!! majd meglehet hogy észbekap..
Pont, hogy nem gondolom magam korlátoltnak..
Hidd el, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de pont talán nem kellett volna nyalni a seggét, ha ennyire egy idióta, hogy nem becsül meg...
Véletlenül sem támadni akartalak, de azért főleg egy kapcsolatban (és sejtem házasságban is) sok minden a két emberen múlik, akik benne vannak.. Te esetedben sejtem a túl sok jó lett a rossz...
Mindenesetre ne haragudj, ha megbántottalak...
tehát a legtöbb válaszoló szerint ugy értem, 1-2 kivételével hogy most már a virág nem fontos,
pedig én mindig ugy éreztem hogy ha eggy férfi virágot vesz azzal azt mutatja ki hogy :
"nem számít a pénz sem amit erre a virágra tettem, csak az hogy boldog legyél(mert akkor énis boldog vagyok)"..
Oké lenne akkor a helyzet ha tényleg alig-alig jönnénk ki a pénzből, de ha simán kijövünk a akkor egyszerűen nem értem..
Vagy én viszem túlzásba??
a szeretet a fontos, csak az
.. és a klubtagok egyöntetűen úgy látják:
a fickók nehezen értik meg, hogy bár a szeretet a fontos(ezt amúgy ők is így gondolják),
azért egy kis virág, kis kedves apróság...
elférne a fontos mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!