Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit változott a párod a...

Mennyit változott a párod a kapcsolatotok eleje óta, és mi volt a változás? Adódtak problémák ebből?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 11:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Rengeteget változott 4 év alatt.

-Anyuci kisfiaként ismertem meg,aki egy teát se tud megcsinálni...ma minden házimunkát felesbe csinálunk,imád főzni (és tud is finomakat)

-lapos izmos hasból hatalmas pocakja lett:)

-képes ajándékot adni (első 1 évben többször bepróbálkozott azzal hogy válasszak bármit,kifizeti)

-leszokott a cigiről az én hatásomra..ebből volt probléma,a leszokás kb fél évig tartott,addig én voltam a főellenség mikor kivettem a kezéből az újabb és újabb dugicigit..ma már hálás érte-régen imádott kirándulni,nagyokat sétálni,ma ha tehetné ellenne a 4 fal között filmezve...ebből van probléma,én nem vagyok képes benn ülni főleg most már hogy jó az idő

2011. ápr. 14. 17:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Az en ferjem nagyon-nagyon sok teruleten pozitiv iranyba valtozott az evek soran. Pl. turelmesebb lett, toleransabb, a csaladjahoz kozelebb kerult (szuleihez), kedvesebb, megertobb. Sosem volt rossz, csak most meg jobb. Kozben masoddiplomat kezdett es kituno jegyei vannak, pedig regen gyulolt tanulni es rossz jegyei voltak, de azt mondja, hogy en nagyon tudom motivalni a tanulasban. Es jo erzes, hogy megkoszoni, hogy en hatottam ra ezekben a dolgokban.
2011. ápr. 15. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!