Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit változott a párod a...

Mennyit változott a párod a kapcsolatotok eleje óta, és mi volt a változás? Adódtak problémák ebből?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 11:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Rászokott a cigire és kiszőrösödött a 10 év alatt.
2011. ápr. 14. 11:57
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

bajuszt növesztett és elhízott

42/f

2011. ápr. 14. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ellustult, kiszolgáltatta magát velem, úgy 2 év együttlakás alatt oda jutottunk, hogy mindent tőlem várt el (pl azt is elvárta, hogy a kenyeret is megkenjem neki, s én voltam a szemét, mert még arra sincs szivem, hogy megetessem-miután ledolgoztam 8-12 órát s ő itthon lógatta s közben bement az egyetemre 1-2 órára). Aztán kiborult a bili s visszaküldtem az anyjához, nem ment vissza, s azóta kiveszi rendesen a részét mindenből. De én is változtam, pl. már rég nincs annyi türelmem hozzá.
2011. ápr. 14. 12:09
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Egy nő bajuszt növesztett és elhízott?Ez érdekes.
2011. ápr. 14. 12:10
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
12.10 es. Nem láttál még bajuszos nőt? Egy kis hormonzavar és jön a szakáll:) Sok nőnek van, de többsége gyantázza festi:)
2011. ápr. 14. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből a két év alatt nem sokat változott, van ami rossz van ami jó irányba,de nálunk hamar kiderültek h. ki milyen tipus.De nem tudom 10 év múlva milyen ember lesz,ha nem változik sokat negatív irányba akkor életem végéig vele tudnék maradni.
2011. ápr. 14. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
változott... nagyobb lett a szája, folyton morog...de ezek nem vészes változások, úgyhogy nem problémák... 26/nő
2011. ápr. 14. 12:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jol jönne az a kiegeszites a kerdeshez, hogy az eleje ota az pontosan mennyi ideje volt?

Anyuek 25 ev utan elvaltak, muszajbol együtt laktak tovabb is, es kb 32-33 ev utan ujabb pozitiv fordulatot vett a kapcsolatuk...

Ugy döntöttem, csak a jo valtozasrol irok:

A ferjemben egy nagy pozitiv valtozas a konyhai tevekenysegeben: fözni egyaltalan nem tudott (a lanytestvere sem), misztikus dolog volt neki a fözes, most salataban profi, sok masban is verhetetlen. Az izlesvilaga is hatalmasat valtozott: elötte heti 3-szor pizza vagy kesz hasabburgonya a melyhütöböl, most ezek csak havi nehany alkalommal kerülnek az asztalra, miutan fokozatosan hajlando volt megkostolni a föztömet. (Evekben ertendö, a halat pl. csak most, 8 ev utan kostolta meg.)

A fejeben is egy nagy valtozas: sokkal inkabb atlatja anyosom jatszmait, mint korabban. Mig korabban iranyitottak, sokkal inkabb atlatja anyosom es a növere "hatterbeli" tevekenyseget, kivülröl szemleli. A korabbi sajat döntesein is csodalkozik, hogy lehetett igy "csukva a szeme"?

Mig hazassagunk elött az italba menekült, azota szinte teljesen attol mentesen el, meg szilveszterkor sem mindig pezsgözünk...

2011. ápr. 14. 12:33
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Megöszült. :)))

Nem am! Inkabb kibarnult! :)

2011. ápr. 14. 12:43
 20/22 anonim ***** válasza:

12:33-as!

Amit leírtál magamat láttam kívűröl...érdekes...

ezt a férjem is írhatta volna akár....

2011. ápr. 14. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!