Mennyit változott a párod a kapcsolatotok eleje óta, és mi volt a változás? Adódtak problémák ebből?
bajuszt növesztett és elhízott
42/f
Szerintem jol jönne az a kiegeszites a kerdeshez, hogy az eleje ota az pontosan mennyi ideje volt?
Anyuek 25 ev utan elvaltak, muszajbol együtt laktak tovabb is, es kb 32-33 ev utan ujabb pozitiv fordulatot vett a kapcsolatuk...
Ugy döntöttem, csak a jo valtozasrol irok:
A ferjemben egy nagy pozitiv valtozas a konyhai tevekenysegeben: fözni egyaltalan nem tudott (a lanytestvere sem), misztikus dolog volt neki a fözes, most salataban profi, sok masban is verhetetlen. Az izlesvilaga is hatalmasat valtozott: elötte heti 3-szor pizza vagy kesz hasabburgonya a melyhütöböl, most ezek csak havi nehany alkalommal kerülnek az asztalra, miutan fokozatosan hajlando volt megkostolni a föztömet. (Evekben ertendö, a halat pl. csak most, 8 ev utan kostolta meg.)
A fejeben is egy nagy valtozas: sokkal inkabb atlatja anyosom jatszmait, mint korabban. Mig korabban iranyitottak, sokkal inkabb atlatja anyosom es a növere "hatterbeli" tevekenyseget, kivülröl szemleli. A korabbi sajat döntesein is csodalkozik, hogy lehetett igy "csukva a szeme"?
Mig hazassagunk elött az italba menekült, azota szinte teljesen attol mentesen el, meg szilveszterkor sem mindig pezsgözünk...
Megöszült. :)))
Nem am! Inkabb kibarnult! :)
12:33-as!
Amit leírtál magamat láttam kívűröl...érdekes...
ezt a férjem is írhatta volna akár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!