Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?
Attól, h egy nő diplomát akar ,vagy inkább bátor és gyereket nevelni 23 évesen ,egyik sem különb a másiknál.
Ezelőtt 20-30 évvel amikor 100 tanulóból 2 jutott be egyetemre, nagy dolog volt bejutni . Óhatatlanul ki is fejlődött ,közülük sokakban valami téves felsőbbrendűségi tudat.
Most amikor 25 diákból 5 jut be egyetemre, olyan szinten van felhígulva a társaságuk és emiatt elértéktelenedve,a diplomájuk, már ha megkapják, röhejes amikor szintén tévesen felsőbbrendűnek hiszik emiatt magukat.Itt megjegyzem az egyetemet-főiskolát végzetteknek 40%a azért nem jut a diplomájához ,mert nem sikerült megtanulniuk és középfokú nyelvvizsgát letenniük egy idegen nyelvből.Azért ez sejtet valamit a képességeikről.
Ezelőtt 20-40 évvel a világ legtermészetesebb és legelfogadottabb dolga volt 20-25 évesen megszülni az első gyereket.Ma már ott tartunk, h különös a többség által meg nem értett bátorságra utal egy ilyen tett.
Az az ember aki okosnak tartja magát az a legbutábbak közül való, mert ha valaki kicsit is kezd okosodni, tanulni rögtön látni fogja milyen keveset is tud .
Az , h valaki értékes vagy sikeres mások által megbecsült ember legyen , nem feltétlen függvénye annak, h mennyire tanult és hány diplomája van.
Csakhogy a doktorok(szinte mind) előre köszönnek a takarítónőknek, de a takarítónők nem köszönnek előre mindenkinek, mert őnekik még a doktor is előre köszönt!:)
Hja, irigy vagyok még a 8000 es JEPesekre is kicsit!A rengeteg szabadidejükre, a nem kicsi alapműveltségükre ami nélkül kizárt, 8000ig jusson valaki.Persze kell gyakorlat és tehetség is plusz memorizálási, tanulási technika és gyorsaság.Mondom ezt én a 'nyomi' 7200as.
Akik nem értik miről beszélek most, azoktól elnézést kérek.
én az egyik csajra vagyok irigy az egyetemről,aki szépségversenyt nyert.Hibátlan alakja ,bőre van,és az arca is nagyon szép! Én is ilyen akarok lenni!
Amúgy nekem is szép arcom,jó alakom van,csak az utóbbi időben kicsit híztam.Kb.6 kg-t.Meg mindig nyomkodom a bőrömet,ezért nem hibátlan :S
Szóval elhatároztam valamit: ha elkezdenék sportolni,és odafigyelnék a bőrömre is,én is lehetnék olyan mint az a csaj! Erre jöttem rá. Úgyhogy elkezdem az életmódváltást,mert nem szeretnék másra irigykedni soha többet,inkább azt szeretném,hogy engem irigyeljenek! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!