Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg van olyan ember,...

Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:45
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
50%

Szép vagyok, értelmes vagyok, van egy szeretö férjem, babám, családom, nem nyomorgok...

Jaj nem te vagy az, aki mindenhova odaírja, hogy ő egy gyönyörű modellalkatú, szőke plázacica? 23 évesen nem dicsekednék azzal, hogy már inkább háziasszony vagyok, mint tanuló.

2011. ápr. 13. 19:50
 22/53 anonim válasza:
79%
Én a barátnőimre vagyok irígy, mert nekik hosszú a hajuk meg karcsúak, pedig nekem azt mondják, a rokonaim, hogy csinos vagyok, (lefogytam 18 kilót) de én még mindig nem hiszem el, hogy csinos vagyok, nem tudom mi van velem!
2011. ápr. 13. 19:55
 23/53 anonim ***** válasza:
75%
Igen! Egy csoporttársam alakjára! (:
2011. ápr. 13. 20:01
 24/53 anonim ***** válasza:
73%

19:50-nek:

Dicsekvés, hogy úgy alakítottam az életemet ahogy szerettem volna? Miért nézik le azt, aki fiatalon vállal gyereket házasságban? Arról meg nem tehetek, hogy beteg vagyok, úgy gondolom... elnézést, hogy nem küszködök önbizalomhiánnyal és meg merem írni az igazat, de ebböl tanulva legközelebb nem fogom. Úgyhogy valamilyen szinten ez is egy hasznos válasz volt számomra.

2011. ápr. 13. 20:02
 25/53 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom! Nehogy már megkövezd, mert fiatalon vállalt gyereket és nem tanult ( még) tovább!

Mi vagy te? Miss tökéletes? :D

2011. ápr. 13. 20:04
 26/53 anonim ***** válasza:

19:50

szánalmas vagy... röviden és tömören ennyi a véleményem...

2011. ápr. 13. 21:22
 27/53 anonim ***** válasza:
61%

19,50es

23 évesen ha valakinek családja van ,babája van az teljesen normális.

23 évesen ha valaki tanul és mással tartatja el magát (több mint valószínű)attól sokat várunk! Sokkal többet annál mintsem ,h ne tudja megérteni azt,h másnak mások a normatívái.

Főleg nem várnánk el tőle , h emiatt leszólja, megbántsa.

Bunkóság volt tőled.

Tehát a legcélszerűbb ha befejezed az álcaiskolád , mert úgyis hiábavaló és elmész inkább kapálni:D

2011. ápr. 13. 21:36
 28/53 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen...
2011. ápr. 13. 22:38
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azok estek neki a 19.50-es válaszolónak, akik nem tanultak tovább, tehát nyugodtan beírhatjátok, hogy mások diplomájára, eszére, kitartására vagytok irigyek. S mióta dicsøség a gyerekszülés, føleg ha azt tanulás helyett teszik??
2011. ápr. 13. 22:49
 30/53 anonim ***** válasza:

Azóta dicsőség a gyerekszülés ,amióta oly sokan ilyen- olyan kifogás, nyafogásokkal nem mernek gyereket vállalni.

Ellenben ha valakinek a szülei finanszírozzák akár 27 éves koráig is az iskolapadot koptathatja bárki ,tanulásnak álcázott bulizások közepette átlagos és szellemi képességekkel .

Nem vagyok irigy rájuk mert,épp eleget buliztam és nem célom ,sem nagyokosnak lenni vagy annak látszani.

Átlagember vagyok és pont annyit tudok, h szépen és szerényen megéljek belőle.

2011. ápr. 13. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!