Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?
Szép vagyok, értelmes vagyok, van egy szeretö férjem, babám, családom, nem nyomorgok...
Jaj nem te vagy az, aki mindenhova odaírja, hogy ő egy gyönyörű modellalkatú, szőke plázacica? 23 évesen nem dicsekednék azzal, hogy már inkább háziasszony vagyok, mint tanuló.
19:50-nek:
Dicsekvés, hogy úgy alakítottam az életemet ahogy szerettem volna? Miért nézik le azt, aki fiatalon vállal gyereket házasságban? Arról meg nem tehetek, hogy beteg vagyok, úgy gondolom... elnézést, hogy nem küszködök önbizalomhiánnyal és meg merem írni az igazat, de ebböl tanulva legközelebb nem fogom. Úgyhogy valamilyen szinten ez is egy hasznos válasz volt számomra.
Jézusom! Nehogy már megkövezd, mert fiatalon vállalt gyereket és nem tanult ( még) tovább!
Mi vagy te? Miss tökéletes? :D
19:50
szánalmas vagy... röviden és tömören ennyi a véleményem...
19,50es
23 évesen ha valakinek családja van ,babája van az teljesen normális.
23 évesen ha valaki tanul és mással tartatja el magát (több mint valószínű)attól sokat várunk! Sokkal többet annál mintsem ,h ne tudja megérteni azt,h másnak mások a normatívái.
Főleg nem várnánk el tőle , h emiatt leszólja, megbántsa.
Bunkóság volt tőled.
Tehát a legcélszerűbb ha befejezed az álcaiskolád , mert úgyis hiábavaló és elmész inkább kapálni:D
Azóta dicsőség a gyerekszülés ,amióta oly sokan ilyen- olyan kifogás, nyafogásokkal nem mernek gyereket vállalni.
Ellenben ha valakinek a szülei finanszírozzák akár 27 éves koráig is az iskolapadot koptathatja bárki ,tanulásnak álcázott bulizások közepette átlagos és szellemi képességekkel .
Nem vagyok irigy rájuk mert,épp eleget buliztam és nem célom ,sem nagyokosnak lenni vagy annak látszani.
Átlagember vagyok és pont annyit tudok, h szépen és szerényen megéljek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!