Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg van olyan ember,...

Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Hát ha te ebből ezt a következtetést tudtad mindössze levonni, akkor ahhoz külön gratulálok! Innentől pedig nincs értelme további vitának, mert úgy látom, hogy az értelmi képességid nem megfelelőek egy ilyen szintű társalgáshoz, ráadásul szövegértési gondjaid is akadnak.
2011. ápr. 14. 14:46
 42/53 anonim ***** válasza:
Mondta a proli, s elment kapálni.
2011. ápr. 14. 15:03
 43/53 anonim ***** válasza:
ezen már tényleg csak mosolyogni tudok, annyira szánalmas :)
2011. ápr. 14. 15:07
 44/53 anonim ***** válasza:
igazából van egy ember akire nagyon, bár nem ismerem, és nem is vagyok benne biztos, hogy létezik, de meglepne ha nem... egy bizonyos lány barátjára gondolok, ugye ha létezik...
2011. ápr. 14. 16:41
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Észrevettem, ha valaki kifogy az érvekbôl, akkor gyorsan elszalad, ilyen olcsó kifogásokkal mentegetve a megfutamodását, hogy "veled úgysem lehet beszélni", ahelyett, hogy elgondolkodna azon, nem lenne-e helyesebb beismerni, nincs (mindenben) igaza.

Kérlek magyarázzátok el, mitøl rosszabb az a nø, aki eløbb tanul, dolgozik, feleløsségteljesen gondoskodik a leendø gyermeke jövøjérøl, mint azok, akik kizárólag a szociális támogatásokból tudnak enni adni a gyereküknek, hiszen rendszerint minimálbéres állásuk van? Ettøl a feleløtlen, nemtörødöm életfelfogástól hogyan emelkednek a szorgalmasabb és elørelátóbb kortársaik felé emberileg?

2011. ápr. 14. 16:49
 46/53 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem tudok mosolyogni a felfogásodon, elég szomorú, hogy tudatlanságod miatt sokkal értéktelenebb életet élsz.
2011. ápr. 14. 16:59
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értitek. Én tanultam, diplomáztam, és most dolgozok, mellette pedig levelezőn szerzem a következő diplomámat. Gyereket pedig majd akkor szeretnék, ha mindent meg tudok majd adni neki, és biztos egzisztenciám lesz. Tehát ugyanúgy élek, mint ti, ahogy szerintetek is helyes (mert a saját értékrendem szerint is így helyes). Csak azon a megnyilvánuláson akadtam ki, hogy aki nem ezt az értékrendet követi, az már kevesebbet ér nálunk. Tehát én is „közétek” tartozom, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy akinek már családja vagy gyereke van ennyi idősen, értéktelenebb életet él, vagy kevésbé értékes, mint mi. Lehet, hogy akkor rosszul fogalmaztam meg, de ez volt a lényeg. Vagyis én pont arról beszétem, hogy nem csak a saját értékrendemet fogadom el. Arról pedig ne akarjon senki meggyőzni, hogy én mint ember többet érek, mint egy háztartásbeli. Mert én ez ellen tiltakoztam. (a 10:55-ös hozzászólásban hangzott el)
2011. ápr. 14. 17:36
 48/53 anonim ***** válasza:

2 barátnőmre vagyok nagyon-nagyon irigy.

Ők a legjobb barátnőim, viszont még ha nem is mutatják ki, én tudom, hogy nekik ők az elsők, én max. a második vagyok. De ugyanúgy rámírnak msnen, ugyanúgy beszélgetnek velem is, de valahol érzem.

Ugyanakkor irigy vagyok a szépségükre.. Semmit se tesznek, mégis mindig gyönyörűek, nagyon sokan irigyek rájuk emiatt. Egyszer nagyon szarul voltam, megkérdezték, hogy mi bánt, én meg kiadtam magamból mindent.. Hogy irigylem őket, hogy gyönyörűek, mindenki szereti őket, sosincs semmi gondjuk, szép a mosolyuk, sikeresek. Ők meg elmondták, hogy ugyanígy állnak ők is, csak velem.. Nem hiszek nekik. Na de nem is ez a lényeg. Csak az, hogy irigy vagyok rájuk, sokszor sírok emiatt. De köszönöm, hogy leírhattam.

2011. ápr. 14. 21:09
 49/53 anonim ***** válasza:
Akinek a gyerek nem jelent értéket csak a diploma amivel a legtöbbször a seggét törölgetheti, ne szüljön sose...
2011. ápr. 14. 21:16
 50/53 anonim ***** válasza:

21:09-nek: Te bizonyára nagyon értékes leányzó vagy, és szerintem a barátnőid tök őszintén mondták neked, amit mondtak. Pár éve, mikor elkezdtem a gimit picit hasonló cipőben jártam, mint te. Én mondjuk nem sírtam emiatt, annyira nem volt kisebbrendűség érzésem, de én is sokszor éreztem, hogy kevésbé vagyok szép, okos, humoros és mások által jó fejnek ítélt. A barátnőim olyan tökéletesnek tűntek. Aztán az évek alatt jobban megismertem őket, és rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan tökéletesek, mint elsőre tűntek. És ettől függetlenül ugyanúgy szeretem őket, a legjobb barátaim, csak rájöttem, hogy ők is emberek. Sőt... néhány mélyebb beszélgetés során kiderült, hogy az egyiküknek szintén tökre alulértékeli magát... az a lány, akit én anno tökéletesnek láttam. :)

Szóval mondom én, hogy sokan téged találnak gyönyörűnek, tök jó fejnek, értelmesnek...

(azóta kiderült, van egy srác, aki tökre odavan értem, pedig hidd el nekem, hogy egyáltalán nem vagyok egy különleges szépség vagy különleges személyiség. Nem értem mi fogta meg bennem... tényleg nem értem, de ilyenkor lesz az embernek önbizalma... :))

2011. ápr. 16. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!