Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?
Észrevettem, ha valaki kifogy az érvekbôl, akkor gyorsan elszalad, ilyen olcsó kifogásokkal mentegetve a megfutamodását, hogy "veled úgysem lehet beszélni", ahelyett, hogy elgondolkodna azon, nem lenne-e helyesebb beismerni, nincs (mindenben) igaza.
Kérlek magyarázzátok el, mitøl rosszabb az a nø, aki eløbb tanul, dolgozik, feleløsségteljesen gondoskodik a leendø gyermeke jövøjérøl, mint azok, akik kizárólag a szociális támogatásokból tudnak enni adni a gyereküknek, hiszen rendszerint minimálbéres állásuk van? Ettøl a feleløtlen, nemtörødöm életfelfogástól hogyan emelkednek a szorgalmasabb és elørelátóbb kortársaik felé emberileg?
2 barátnőmre vagyok nagyon-nagyon irigy.
Ők a legjobb barátnőim, viszont még ha nem is mutatják ki, én tudom, hogy nekik ők az elsők, én max. a második vagyok. De ugyanúgy rámírnak msnen, ugyanúgy beszélgetnek velem is, de valahol érzem.
Ugyanakkor irigy vagyok a szépségükre.. Semmit se tesznek, mégis mindig gyönyörűek, nagyon sokan irigyek rájuk emiatt. Egyszer nagyon szarul voltam, megkérdezték, hogy mi bánt, én meg kiadtam magamból mindent.. Hogy irigylem őket, hogy gyönyörűek, mindenki szereti őket, sosincs semmi gondjuk, szép a mosolyuk, sikeresek. Ők meg elmondták, hogy ugyanígy állnak ők is, csak velem.. Nem hiszek nekik. Na de nem is ez a lényeg. Csak az, hogy irigy vagyok rájuk, sokszor sírok emiatt. De köszönöm, hogy leírhattam.
21:09-nek: Te bizonyára nagyon értékes leányzó vagy, és szerintem a barátnőid tök őszintén mondták neked, amit mondtak. Pár éve, mikor elkezdtem a gimit picit hasonló cipőben jártam, mint te. Én mondjuk nem sírtam emiatt, annyira nem volt kisebbrendűség érzésem, de én is sokszor éreztem, hogy kevésbé vagyok szép, okos, humoros és mások által jó fejnek ítélt. A barátnőim olyan tökéletesnek tűntek. Aztán az évek alatt jobban megismertem őket, és rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan tökéletesek, mint elsőre tűntek. És ettől függetlenül ugyanúgy szeretem őket, a legjobb barátaim, csak rájöttem, hogy ők is emberek. Sőt... néhány mélyebb beszélgetés során kiderült, hogy az egyiküknek szintén tökre alulértékeli magát... az a lány, akit én anno tökéletesnek láttam. :)
Szóval mondom én, hogy sokan téged találnak gyönyörűnek, tök jó fejnek, értelmesnek...
(azóta kiderült, van egy srác, aki tökre odavan értem, pedig hidd el nekem, hogy egyáltalán nem vagyok egy különleges szépség vagy különleges személyiség. Nem értem mi fogta meg bennem... tényleg nem értem, de ilyenkor lesz az embernek önbizalma... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!