Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg van olyan ember,...

Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
A háztartásbeliek és a karrierristák öesszecsapnak...Iszapot alájuk.
2011. ápr. 13. 23:15
 32/53 anonim ***** válasza:

Igen, egy kicsit, minden rosszindulat nélkül azokra, akiknek már megvan a nyelvvizsgájuk, s kezükben a diplomájuk. Mert nekem ezzel nyílna csak esélyem elkezdeni a pályámat és az Életemet a Párommal.

És semmi másra nem vágyom. De hamarosan teljesül mindez... :)

22N

2011. ápr. 13. 23:38
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Az összes szép bőrűre, mert nekem beteg és csúnyán tele van az egész testem vörös, hámló foltokkal. (pikkelysömör)

21/L

2011. ápr. 13. 23:48
 34/53 anonim ***** válasza:
Én igenis lehurrogtam 19:50-est, mert szerintem bunkó volt... Diplomám van és több nyelvvizsgám, gyereket sem fogok még szülni... Ettől függetlenül el tudom fogadni, hogy valakinek más értékrendje van, és hogy valaki egy gyerektől boldogabb, mint egy vagy akárhány diplomától... Sem le nem nézem, sem el nem ítélem... Mert egy-két papír miatt se többnek, se kevesebbnek nem érzem magam náluk... 24/N
2011. ápr. 14. 08:33
 35/53 anonim ***** válasza:
18%
Haha, vicces, hogy megjöttek a 20 éves háztartásbeliek és elkezdtek szitkozódni. Én nem fogok, de azt jó, ha egyszer s mindenkorra az agyatokba vésitek: A TUDÁS A LEGFONTOSABB DOLOG A VILÁGON. Egy háztartásbeli sosem fog annyit érni, mint egy egyetemista, aki a tudás részesíti előnyben a tunya életmódnál.
2011. ápr. 14. 10:55
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Az embert nem kizárólag a tudása alapján mérik...Főleg nem a szimpla lexikális tudás alapján…Az tény, hogy az egyetemen olyan tapasztalatokra tesz szert az ember, amilyenre máshol biztosan soha…

Ettől függetlenül arrogancia azt gondolni, hogy a felsőfokú végzettségűek a többiek felett állnak… Az egyetem alatt pedig volt szerencsém megismerni néhány tapló, szemét embert, akiket semmire sem tartok… Gondolom más is van ezzel így… És akkor te most azt mondod, hogy csak mert van egy papírjuk, máris mindenki fölött állnak, holott attól, hogy valaki a családtól érzi az életét teljesnek, még se nem buta, se nem kevésbé értékes… Emberileg pedig százszor többet érnek, mint ők…

Szerintem a véleményed eléggé beszűkült gondolkodásra utal…

2011. ápr. 14. 12:55
 37/53 anonim ***** válasza:
0%
Vicces, hogy olyan mondja...hogy az embert nem a tudása alapján mérik...aki pontpontpont nélkül...nem képes leírni..egy mondatot...
2011. ápr. 14. 14:03
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
63%-os. Én kiegészíteném neked a pontozott részt, de valószínű nem tűrne nyomdafestéket.
2011. ápr. 14. 14:12
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy szerintem, hogy pontpontponttal, vagy anélkül írom le, hogy egy öntelt, arrogáns és beképzelt alak vagy, aki semmibe veszi az emberi értékeket! Akárhány diplomád van, akármilyen okosnak képzeled magad, az érzelmi intelligenciád egyenlő a nullával. Ha valaki más értékrenddel rendelkezik, mint te, akkor az már csak kevesebb lehet nálad?!Gratulálok!

És elég érdekesnek tartom azt is, hogy mindössze a formai dolgokba tudtál belekötni, a tartalmiba nem. Remélem… így… pontpontpont nélkül… sikerül a lényeget is meglátnod… :)

2011. ápr. 14. 14:26
 40/53 anonim ***** válasza:

Kedves tudatlan háziasszonypárti barátom.

"Emberileg pedig százszor többet érnek, mint ők… "

A te értékrended sem tűri el a másét, úgy látom.

2011. ápr. 14. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!