Azokra vagyok irigy akik le bírtak szokni a dohányzásról!! Én meg csak kínlódok már azt sem tudom mióta:(
Ha nem gyújtok rá 4 óráig ,olyan elvonási tüneteim vannak, h szédülök és teljesen elvonja a figyelmem és felhúzom magam olyan apróságokon amiket máskor szinte figyelembe se veszek.Pedig tök jó mert ha nem cigizek el se tudok fáradni és fel vagyok gyorsulva.Pörgök mint állat.De az első szippantástól szépen vissza zökkenek a megszokott, normális ritmusomba.És dobom is el.
Eh ...kínlódás ez.
2011. ápr. 13. 19:08
12/53 anonim válasza:
Engem simán dűhít, ha egyes mebreke sokkal többet kapnak mint amit megérdemeltek,mások meg kevesebbet minta mit megérdemelnek, és ha az előbbi típus mégis folyton elégedetlenkedik hogy neki milyen sz@r. Fejbe tudnám rúgni az ilyeneket.
2011. ápr. 13. 19:10
13/53 anonim válasza:
Irigylem azokat, akik normális körülmények között dolgoznak és nem alázza porig őket a főnökük minden nap.
2011. ápr. 13. 19:11
14/53 anonim válasza:
Én irigy vagyok azokra, akik kiemelkedően szépek és mellette jó emberek is. Az ilyen emberek tökéletesek és rossz, hogy nekem sem a külsőm, sem a belsőm nem egy főnyeremény..
2011. ápr. 13. 19:16
15/53 anonim válasza:
A nővéremre. Mert ő mindenben sikeres,munka,fiúk,25 éves..Én meg egy rakás peches szerencsétlenség vagyok akinek semmi sem jön össze soha csak a rossz.Most ez kb .önsajáltatásnak hangzik, de az én szemszögemből ez a szörnyű valóság. És mikor még a jóra koncentráltam,akkor is szerencsétlenség ért.=D Na meg azokat akik semmit nem tesznek azért, hogy sikeresek legyenek vagy gazdagok és még is azok..vagy azt akinek nagyon jó élet jutott(család,pénz terén,munkastb..) míg más meg nyomorban szegénységben él.Az élet nem igazságos,dehát megszoksz vagy megszöksz..
20L
2011. ápr. 13. 19:18
16/53 anonim válasza:
Aki irigy másra az nincs önmagával a sáját életével kibékülve ,de arról nem a másik tehet akire irigykedik...
2011. ápr. 13. 19:22
17/53 anonim válasza:
Régen sok emberre voltam irigy mindazért ami nekik megadatott de nekem nem (pl. normális családi háttér, barátok, viszonylagos anyagi biztonság stb.). De az utóbbi 1 évben rá kellett jönnöm hogy az irigykedéssel, mások életének figyelésével csak feleslegesen vonom el a saját energiáimat, amiket akár saját életem jobbá tételére is fordíthatok. Azóta tényleg nem érdekel más élete még irigykedés szintjén sem.
2011. ápr. 13. 19:28
18/53 anonim válasza:
Szép vagyok, értelmes vagyok, van egy szeretö férjem, babám, családom, nem nyomorgok...
Mégis irigy vagyok azokra, akik egészségesek. Mert tudom, hogy én sosem leszek az...:((
23/N
2011. ápr. 13. 19:31
19/53 anonim válasza:
Öcsémre, akinek többet szabad, és akire sokkal többet költenek.
2011. ápr. 13. 19:35
20/53 anonim válasza:
Nem igazán vagyok irigy. Talán egy picit azokra, akik költhetnek tanfolyamokra, meg hogy a hobbijukat űzzék (gondolok itt a drágább sportokra, hangszer, nyelvtanfolyamok). Plusz szeretném, ha gimi mellett nekem is lenne külön tanárom. (mondjuk matek korrepetitor). És bár emiatt nem szoktam "sírni", nem vészes nálam sem a helyzet, de néha irigy vagyok a szép emberekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!