Jelenleg van olyan ember, akire irigy vagy? Ha igen, miért?
Sosem voltam irigy típus. Én önző vagyok inkább. De nem vagyok irigy vagy féltékeny mások sikerére/családjára/pénzére.
Sőt, az az érzésem már régóta, hogy egy-két barátom, rám irigy, azért mert fiatal korom ellenére különélek, a párommal.
Nekem ilyen tavaly volt, irigyeltem bátyámékat, mert született egy babájuk, és már én is nagyon akartam volna. Azóta eltelt egy év, és most már nekem is van babám, de már nem értem miért irigykedtem, megőrjít a kiscsaj. Kis bőgőmasina. :):):) Na jó, csak vicceltem. :)
Amúgy ez egy egészséges irigység volt. Nem szóltam be nekik, és nem is ordítoztam otthon mérgemben. :)
Viszont barátnőm meghülyült amikor vettem egy digitális fényképezőgépet, kb. 3 hónapig nem szólt hozzám emiatt. Most már röhögök rajta, de akkor nagyon nem értettem miért kell ezt csinálnia...és vicc, mert azóta is ha feljön a téma, akkor le tudná harapni a fejem, mert hát hogy képzelem hogy nekem van olyanom, ami neki nincs.
Nem vagyok irigy senkire, mert az lelki betegséget is okozhat. Viszont azt sem szeretem, ha ràm irigyek, anélkül, hogy tudnàk, mit kell tenni azért, hogy az ember jó hàzassàgban éljen. Lehet azon amin én màr àtmentem a férjemmel, az irigyeim megfutamodtak volna.
Nekem nem az anyagiak, a kocsik és ilyen dolgok adjàk a boldogsàgomat, a csalàdom azok akik értékek nekem.
én az unokatesomra vagyok az.Vagy ezt nem is tudom minek nevezzem...En megveszek xy cuccot pl.1 számítogépet.(Mondjuk kiemelek 1 alkatrészt)Vettem 1 220€-s kártyát.Erre ő,neki is kell 1 .Neki nincs rá pénze hát sporol vár vele mondjuk fél v 1 évet, utána megveszi és villog előttem azzal h neki milyen van.Es hozzáteszi:"a tied is jo...én nem vennék másikat a helyedben..."-de ezt gondolom csak azért mondja h ne vegyek jobbat mert akkor neki megint jobatb kéne vennie.Mert azt nem bírja ki h nekem vmi jobb legyen.Persze ez fordítva is igaz de ha mondjuk hasonlo teljesítményut venne még nem is zavarna.Ezek után irigy vagyok rá h neki már megint jobb van nagyobb van stb. mint nekem.
Pl. most megint én akarok venni 1 Galaxy S-t (eddig azt mondta h ő annyi pénzt nem adna ki érte mint amennyibe kerül)De már 1 év mulva fontolgatja h ő majd S2-t fog venni,"mert addigra ugyis lemegy az ára...".Felnyomja a pumpám mindig, ilyen baromságokkal.
irigy vagyok arra aki tökéletesen néz ki és mellete egézsséges és családja is szereti..
közbe ez nekem is megvan,csak nem nézek ki tökéletesen:) de első az egézség és a család..ugyhogy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!