Miért nem akar 10 év után sem összeköltözni?
Egyszerű:kérdezz rá,miért?
Adj neki ultimátumot, ha még mindig nem vagy képes ideköltözni,már ne is gyere!
Egyébként:már én is tapasztaltam,hogy amire sokáig várunk,és nagyon szeretnénk, mire megkapjuk,már nem is tudunk örülni neki annyira...
anyám, már az hiba volt, h 10 évig képes vltál együtt lenni egy ilyen nyomingerrel.
bocs, de ez nem férfi. kisfiú. nem lehet felnézni rá. nincs miért.
nagyon a béka popója alatt lehet az önbecsülésed, ha neked elég az, hogy egy pasi nem üt-vág. persze, ez alap dolog. de szerintem egy halom értelmes, diplomás fickó van, aki szívesen megosztaná veled az életét... ennyi idő után már nehéz a váltás, viszont annyit elmondanék, hogy anyum 10 évvel volt idősebb nálad, mikor kirakta a szintén 10 éve tartó pasiját. szegény figurát amúgy bírtam, de elég posszant volt. az új hapsijával meg lehet valamit kezdeni legalább, és nem is iszik annyit, mint amennyit a régi. a régi sem volt alkesz, de tintázgatott.
szóval ne poshadj otthon, hanem nézzél széjjel, hátha találsz ennél normálisabb hapsit.
én ezt alapból nem értem... még irtó fiatal vagy, még ha nem is vagy húszéves hanem 30, előtted vannak még a legszebb éveid, randik, ismerkedés, kapcsolat, gyerekvállalás stb...
nem kell meghunyászkodni és leragadni egy semmirekellő duplanulla mellett, csak mert nem annyira sz*r, mint az előttelévők,,,, de minek ismételjem, amit az előttem lévők leírtak?
mit szeretsz benne? azt hogy nem ver? te Úr Isten, én legszívesebben lekennék neked egyet, hogy ébredj már fel.
ha neked ez kell, és nem mersz borítani, mert "jaj tíz év" (inkább elk*rnád a következő tíz évedet is, úgy látom), akkor szerintem meg is érdemled, mert neked ez kell. ha nem kéne, akkor változtatnál.
nem csak gondolatban, hanem tettekkel is.
az hogy neked egy ilyen nyominger elég, saját magadat minősíted :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!