Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.

Szerintetek?

2011. ápr. 12. 11:13
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
52%
Ha már ilyen nevetséges témán ennyit kell rágódni, egyáltalán általánosítani kell, meg vagdalkozni, akkor én is általánosítok a következő kérdésemmel: Miért van az, hogy a nőknek senki és semmi nem jó? Ha olyan férjük van, aki a családjának él, nem iszik, dolgozik amikor, és amennyit lehet, elviszi a családot kirándulni amikor csak lehet, akkor is képesek leszarozni, meg a világot telekiabálni, hogy milyen rossz sorsuk van. mert van egy valami dolog, amiben nem tökéletes az az istenadta barom! Még jó, hogy a nők tökéletesek! Kérem a lepontozást!
2011. ápr. 12. 13:55
 52/59 anonim ***** válasza:
80%

engem nem érdekel az átlag... csak és kizárólag a férjem... ő nem lusta, egy igazi adonisz (számomra legalábbis...), művelt és intelligens, nincs elszállva magától stb stb...

azt gondolom, mindenben lehet általánosítani...csak nem érdemes... 26/nő

2011. ápr. 12. 13:57
 53/59 anonim válasza:
Jo kerdes :) amig Mo-gon eltem, en is kicsit ellensegesen neztem a magyar ferfiakat. Nyugatra kerültem, es akkor döbbentem ra, hogy valojaban nem is rosszak, söt.. Tölünk nyugatabbra a nök nem erzik annyira nöknek magukat, mert a ferfiak nem foglalkoznak velük, sokkal hidegebbek, önzöbbek, es tul nagyok az elvarasaik. Nemcsak "a magyar nök szepek", de a ferfiak is jokepüek. Es okosak is, nagyon sok jo szakember van köztük. Akik tudnak jol nemetül/ angolul, azokat külföldön nagyra becsülik, jo munkalehetösegük lehet. Sajnos a magyar helyzet jocskan hozzatesz, hogy miert is annyira faradtak, kiegettek a ferfiak itthon. Nincs eleg penz, hiaba dolgoznak nagyon sokat (a nökre ugyanez vonatkozik), ebböl aztan jön a sok csalad körüli gond... A fiatal ferfiak pedig a "lustasag" (vagy inkabb a jövö miatti felelem?) miatt nem törödnek annyira mar a nökkel, mint a regi idökben. Ha kitekintünk Nyugat-Europa fele, bizony nagy differenciat talalunk, kezdve az eletszinvonalon, egeszen a tarsas kapcsolatokig, hamar rajövünk, hogy Mo-gon milyen nehez az elet, es ez összefügg a ferfiak-nök közti kapcsolattal is...
2011. ápr. 12. 16:11
 54/59 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig igenis jóképűek a magyar férfiak. Ha már átlagolnom kell, akkor igenis azt mondom, hogy a nagy részük egyáltalán nem buta. A gond máshol kezdődik. A nők elvárásainál. Sok nő/sok férfi nem látja a saját hibáit, vagy csak nem akarja látni, sokkal egyszerűbb a másikat kritizálni mind értelemben, mind külsőségekben. Ha majd én tökéletes leszek, akkor mondhatom másra, hogy húúú hogy nézel ki... Csoda, hogy belefáradnak a sok elvárásba? Mindenkinek annyi elvárása legyen másokkal, akár a párjával szemben, mint amennyi saját magával szemben van. Máris szebben fogják látni sokan a világot! Azokat sem értem, akik a túlsúly miatt siránkoznak, mert a párjuk ezt vagy azt mondta. Egyszerű a megoldás. Hacsak nem betegségről van szó (ez ritkább), akkor tenni kell ellene, valószínűleg a siránkozó fél sem szeretne együtt élni, azzal a tipikus sörhasú mackógatyás jellemzően sört vedelő emberrel. Akkor a párjától miért várja ezt el? Ha ő nem takarít, akkor ezt viszont miért várja el? Sok mindent nem értek.... Hálisten a Párom ugyanígy gondolkodik, ahogy én.

30/N

2011. ápr. 13. 08:27
 55/59 anonim ***** válasza:
Hogy ti "magyarosch nők" milyen képmutatóak vagytok! Mikor meg titeket általánosítanak, véleményeznek akkor meg picsogtok. Bár egy két véleményező jól tükrözi, hogy mindegy milyen "bunkó" az illető csak tartson el benneteket, ne kelljen semmit se csinálnotok csak hanyattvágni magatokat néha, még ha közben hülyére is vernek, az már "másodlagos". Ejha, micsoda tükörkép! Aztán még különbeknek tartjátok magatokat madjarosch "nők" a nem tenyészbika "átlag hímektől"......
2012. szept. 24. 21:36
 56/59 anonim válasza:

Inkabb vannak olyan ferfiak, akik elkovetnek bizonyos sablonhibakat. Pont ugyanazokat, amiket a nok, peldaul:

- Igenytelenek

- Nincs bennuk tisztelet es elfogadas

- Panaszkodnak

- Nem tesznek a sajat jovojuk erdekeben

- A szuleik nyakan elnek

- Celtalanok

2015. jan. 19. 14:46
 57/59 anonim ***** válasza:

Én nem akarok áltlaánosítani, de mivel egy átlag magyar férfit kérdezel, aki valószínűleg nem az én köreimből való, leírom:

Nem kezdeményeznek

Lusták

Elkényeztetettek

Sokat adnak a külsejükre

Nekem a művészek tetszenek, így most ez az, amit tapasztalok a minden más rétegbe tartozókról.

2015. jan. 19. 16:59
 58/59 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre, hogy itt még elég erősen tartja magát az a felfogás, miszerint a férfi a családfő, a nőnek meg az a dolga, hogy ellássa a háztartás és a gyerekkel foglalkozzon, akkor is, ha ő is aktívan dolgozik. Sokan ha nem is a "nő a konyhába való" elvet vallják, de titokban (?) még mindig úgy gondolják, hogy a házimunka a női munka.
2015. jan. 19. 17:58
 59/59 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet sok jót is mondani a magyar férfiakról, de a nyugattal össze hasonlitva két dolog egyértelmű. Sokat isznak, nekem az összes nyugat európai ismerősöm aki itt vendégeskedett, el volt kepedve, mennyit. És nagyon kevés házi munkát végeznek, függetlenül attól, hogy a nő mennyit dolgozik és keres. Anyósom többet dolgozik, mint apósom, mégis apos elnezi ahogy anyós egész hétvégén egyedül gurizik otthon.
2015. jan. 19. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!