Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?
Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.
Szerintetek?
engem nem érdekel az átlag... csak és kizárólag a férjem... ő nem lusta, egy igazi adonisz (számomra legalábbis...), művelt és intelligens, nincs elszállva magától stb stb...
azt gondolom, mindenben lehet általánosítani...csak nem érdemes... 26/nő
Szerintem pedig igenis jóképűek a magyar férfiak. Ha már átlagolnom kell, akkor igenis azt mondom, hogy a nagy részük egyáltalán nem buta. A gond máshol kezdődik. A nők elvárásainál. Sok nő/sok férfi nem látja a saját hibáit, vagy csak nem akarja látni, sokkal egyszerűbb a másikat kritizálni mind értelemben, mind külsőségekben. Ha majd én tökéletes leszek, akkor mondhatom másra, hogy húúú hogy nézel ki... Csoda, hogy belefáradnak a sok elvárásba? Mindenkinek annyi elvárása legyen másokkal, akár a párjával szemben, mint amennyi saját magával szemben van. Máris szebben fogják látni sokan a világot! Azokat sem értem, akik a túlsúly miatt siránkoznak, mert a párjuk ezt vagy azt mondta. Egyszerű a megoldás. Hacsak nem betegségről van szó (ez ritkább), akkor tenni kell ellene, valószínűleg a siránkozó fél sem szeretne együtt élni, azzal a tipikus sörhasú mackógatyás jellemzően sört vedelő emberrel. Akkor a párjától miért várja ezt el? Ha ő nem takarít, akkor ezt viszont miért várja el? Sok mindent nem értek.... Hálisten a Párom ugyanígy gondolkodik, ahogy én.
30/N
Inkabb vannak olyan ferfiak, akik elkovetnek bizonyos sablonhibakat. Pont ugyanazokat, amiket a nok, peldaul:
- Igenytelenek
- Nincs bennuk tisztelet es elfogadas
- Panaszkodnak
- Nem tesznek a sajat jovojuk erdekeben
- A szuleik nyakan elnek
- Celtalanok
Én nem akarok áltlaánosítani, de mivel egy átlag magyar férfit kérdezel, aki valószínűleg nem az én köreimből való, leírom:
Nem kezdeményeznek
Lusták
Elkényeztetettek
Sokat adnak a külsejükre
Nekem a művészek tetszenek, így most ez az, amit tapasztalok a minden más rétegbe tartozókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!