Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?
Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.
Szerintetek?
12:37
Ha mindketten dolgoznak, otthon miért mindent egyedül a nő csináljon? Miért ő végezzen egyedül dupla, sokszor tripla munkát?
Na ugye, pont erről beszéltem! Inkább a bunkót választják, aztán meg siránkoznak, hogy "megvert, megcsalt, elhagyott".
Mikor engem megcsaltak, elhagytak (ami előfordult már), sosem siránkoztam másoknak!! Szépen lepontoztak, de lesz*rom!! Egy férfi legyen férfi, ne egy puhány p*cs!!!
És ahogy más is írta már előttem, a nagyszájú bunkó alatt nem azt értem, hogy félholtra ver, és nem tisztel,hanem igenis tud dönteni, határozott, álljon ki az igazáért, ha olyan helyzet van, akár verekedjen is, ne fusson el!!
13:05
Ez tény.
Amúgy amiket leírtál az előző válaszodban jellemzőként, azok jók, de ha azt olvassa az ember, hogy nagyszájú bunkó, biztos, hogy nem ez jut eszébe. Inkább talpraesett, erős férfira gondoltál, nem?
13:01
Hagyjad már, itt mindenki le van pontozva. Szerintem van, aki nem is olvas, csak pontoz. :DDD
13:08
Igen, úgy gondoltam, csak valaki írta, hogy nagyszájú bunkó, és aztán már én is így írtam.
"Miért kapnak a férfiak több fizetést a munkahelyeken mint a nők mert egy faroknyival többek?"
Ha a nők kevesebbért elvállalják a melót akkor miért nem csak nőket vesznek fel?
Főleg válságban amikor mindenen spórolni kell.
De tudom, ez sem dönti meg ezt a városi legendát, pontozz le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!