Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?
Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.
Szerintetek?
Én elég feminista gondolkozású vagyok, de most kénytelen vagyok ellentmondani a kérdezőnek. A nő a hülye aki elviseli ezeket:
-megalázzák
-megcsalják
-megverjék
Ha a férje kiszolgálást, tiszta ruhát, meleg ételt vár, ők megteszik mind. Ha elviselitek, persze, hogy visszaélnek vele. Megcsalnak egyszer, ti nem váltok/szakítotok persze, hogy megfogják tenni még egyszer. Ez ugyanígy van a többi dologgal is.
Nő létemre, én sem értem miért jó elviselni/tűrni, aztán másoknak panaszkodni. Sőt, a többi nőt is az ilyenek miatt könyvelik el.
12:12
Itt vannak sokszor a pasik tévedésben. Akiket ők bunkónak, nagyszájúnak titulálnak, az sokszor otthon maximum határozott, de (főleg ha nem a tizenéves korosztályról beszélünk) esze ágában sincs megcsalni, elhagyni a barátnőjét/feleségét, megverni meg pláne nem.
A legtöbb nő ezt nem is tűrné el. Nem mondom, hogy egy sem, mert tényleg vannak olyan nők, akik évekig mártírkodnak egy olyan kapcsolatban, ahol a párjuk bántalmazza őket, de a többség inkább olyat választ az életben határozott, odamondogatós, de amúgy érzelmes típust.
"nemazér' de a férfiaknak miért kellene szépnek lenniük? Aki fiú szépítkezik, na ott már nagyon nagy a baj! (homo, transzi)"
Nem szépnek, inkább ápoltnak és jóképűnek.
Egyébként mit értesz szépítkezés alatt (férfiaknál)? Ez nagyon érdekel.
Egyébként ez is jellemző sok férfira, hogy ahogy meghallják valahol a "meleg" szót, rögtön "nem vagyok az!" meg "fúj!". Ezzel lehet lemérni a legjobban azt, hogy valaki mennyire férfi. Mert ha azonnal elkezd kézzel-lábbal tiltakozni, meg gyűlöletbeszédet mondani, akkor rendszerint a saját férfiasságával van a probléma, ami nála külső visszajelzésből van felépítve. De ha ezt egy férfi csak vállrándítással elintézi, akkor tudod, hogy ő legbelül tisztában van a férfiasságával, és nem veszélyezteti semmi.
"Ha a férje kiszolgálást, tiszta ruhát, meleg ételt vár, ők megteszik mind. Ha elviselitek, persze, hogy visszaélnek vele"
Na de hölgyeim, akkor mégis mit csináljon a nő, ha ezek szerint az égvilágon semmit? Komolyan a férfiaktól várjuk el, hogy főzzön, mosson, takarítson, plusz még legyen egy jól fizető állása is? A nő meg majd otthon mereszti a seggét, vagy ő is melózik és közben a főnökével kefél, mert "a férjem annyira férfiatlan"...
Szerintem amúgy a nőknek magasak az elvárásaik, nem a pasiknak.
A férfiak elvárják, hogy az asszony szép legyen és csinos. Na és? a nők meg elvárják a férfiaktól, hogy ápoltak legyenek és jóképűek.
A férfiak elvárják, hogy az asszony tudjon főzni és házias legyen. A nő meg elvárja, hogy a férje jól keressen és ne kocsmázzon.
12:40 folyt:
Szerintem ez így lenne helyes. Mindenki tudja, hogy hol a helye és kész.
*Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.
Szerintem ez nem a magyar "férfiak" sajátossága, bőven találni ilyen nőt is. Akinek nem teszik, ne válasszon ilyen párt.
Az én férjem átlagon felüli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!