Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?
Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.
Szerintetek?
11:33: "Az átlag magyar férfi a számítógépen játszik vagy a TV-ben meccset néz és sört iszik pörkölttel meg pacallal meg kolbásszal meg zsíros kenyérrel és nagy hasa van."
Kiegészíteném: közben meg kritizálják a feleségüket/barátnőjüket, akinek NÉMI túlsúlya van, ugyanakkor a kritzáló pasasnak sörpocakja, kb. 20-30 kg súlyfeleslege.
Elvárják a házimunkát olyan nőtől, aki szintén ledolgozza a napi munkaidejét, utána kezdi el őt "kiszolgálni".
Hazudoznak, több nőt tartanak, alpári stílusban beszélnek, tiszteletet hírből sem ismerik.
Elképesztő módon képesek kommunikálni, a tiszteletet hírből sem ismerik - ezt muszáj kihangsúlyoznom.
Mindezt a TÖBBSÉGRE vonatkozik.
39 éves nő vagyok, úgy tűnik, 39 éves koromra találtam olyan férfit, aki megadja a tiszteletet mindenkinek, főképpen a nőknek. Nem gúnyolódik némi súlyfeleslegen, nem csajozik össze-vissza.
Hangsúlyozom, 39 éves koromra találtam az előző bekezdésben foglaltaknak megfelelő férfit....!
Persze vannak kivételek, barátnőm szerencsés meg is találta magának. De én nem vagyok jó véleményen a férfiakról, akikkel eddig én találkoztam:
- lusta, még a szexhez is
- nem lehet vele kommunikálni, mert félreérti vagy meg sem hallgat
- és a párja mindig csak a 2 vagy a 3. lesz a barátai és a hobbija után.
nemazér' de a férfiaknak miért kellene szépnek lenniük? Aki fiú szépítkezik, na ott már nagyon nagy a baj! (homo, transzi)
A butaság ellen meg tudsz védekezni, egyszerűen nem kocsmába kell ismerkedni, meg hasonló magasfokú kultúrális helyeken, és máris jobb eséllyel indultok, hogy normális partnereterk legyen. F
"Hát ha választanom kéne egy nagyszájú bunkó állat, illetve egy jóravaló csendes pasi között, aki meg se mer szólalni tán, akkor inkább legyen a bunkó nagyszájú, mégiscsak férfiasabb"
Na ugye, pont erről beszéltem! Inkább a bunkót választják, aztán meg siránkoznak, hogy "megvert, megcsalt, elhagyott".
"egyszerűen nem kocsmába kell ismerkedni, meg hasonló magasfokú kultúrális helyeken"
Ott a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!