Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint a magyar férfiak többsége csúnya és buta,ennek ellenére mégis nagyon odavannak magukkal.Szerintem ez egy kissé eltúlzott álláspont,de azért van benne némi igazság is.

Szerintetek?

2011. ápr. 12. 11:13
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
57%

11:33: "Az átlag magyar férfi a számítógépen játszik vagy a TV-ben meccset néz és sört iszik pörkölttel meg pacallal meg kolbásszal meg zsíros kenyérrel és nagy hasa van."

Kiegészíteném: közben meg kritizálják a feleségüket/barátnőjüket, akinek NÉMI túlsúlya van, ugyanakkor a kritzáló pasasnak sörpocakja, kb. 20-30 kg súlyfeleslege.

Elvárják a házimunkát olyan nőtől, aki szintén ledolgozza a napi munkaidejét, utána kezdi el őt "kiszolgálni".

Hazudoznak, több nőt tartanak, alpári stílusban beszélnek, tiszteletet hírből sem ismerik.

Elképesztő módon képesek kommunikálni, a tiszteletet hírből sem ismerik - ezt muszáj kihangsúlyoznom.

Mindezt a TÖBBSÉGRE vonatkozik.

39 éves nő vagyok, úgy tűnik, 39 éves koromra találtam olyan férfit, aki megadja a tiszteletet mindenkinek, főképpen a nőknek. Nem gúnyolódik némi súlyfeleslegen, nem csajozik össze-vissza.

Hangsúlyozom, 39 éves koromra találtam az előző bekezdésben foglaltaknak megfelelő férfit....!

2011. ápr. 12. 11:49
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Persze vannak kivételek, barátnőm szerencsés meg is találta magának. De én nem vagyok jó véleményen a férfiakról, akikkel eddig én találkoztam:

- lusta, még a szexhez is

- nem lehet vele kommunikálni, mert félreérti vagy meg sem hallgat

- és a párja mindig csak a 2 vagy a 3. lesz a barátai és a hobbija után.

2011. ápr. 12. 11:50
 23/59 anonim ***** válasza:
65%
Nem szeretek átlagolni, általánosítani, mert a legtöbbször pont azok veszik magukra, akikre nem vonatkozna. Az biztos, hogy sokan nagyon nagyra vannak magukkal és nagy elvárásokat támasztanak a nőkkel szemben, önmagukkal kevésbé és ez tényleg sokszor jobban érvényes a kevésbé intelligens férfiakra. De még véletlenül sem akarom ezzel azt mondani, hogy minden magyar férfi ilyen, sokat ismerek, akikre egyáltalán nem illik ez a megállapítás.
2011. ápr. 12. 11:51
 24/59 anonim ***** válasza:
17%
Hát ha választanom kéne egy nagyszájú bunkó állat, illetve egy jóravaló csendes pasi között, aki meg se mer szólalni tán, akkor inkább legyen a bunkó nagyszájú, mégiscsak férfiasabb, meg jobban nőnek érzem magam mellette, mint az olyan mellett, aki elbújik mögém, ha baj van!
2011. ápr. 12. 11:52
 25/59 anonim ***** válasza:
85%
Egyik férfi ismerősöm tegnap mondta pont,amikor elment mellettünk egy kicsit molettebb nő,hogy "na,ennek is szélte-hossza egy,a mai nők csak zsírdisznónak jók"'Azt sem tudtam hirtelen mit mondjak rá.Ja,és a megjegyzést tévő férfiú,28 körüli,130 kiló,logó tokás,kinőtt mackónadrágos példány.Ennyit röviden erről..
2011. ápr. 12. 11:57
 26/59 anonim ***** válasza:
35%

nemazér' de a férfiaknak miért kellene szépnek lenniük? Aki fiú szépítkezik, na ott már nagyon nagy a baj! (homo, transzi)

A butaság ellen meg tudsz védekezni, egyszerűen nem kocsmába kell ismerkedni, meg hasonló magasfokú kultúrális helyeken, és máris jobb eséllyel indultok, hogy normális partnereterk legyen. F

2011. ápr. 12. 12:07
 27/59 anonim ***** válasza:
60%

"Hát ha választanom kéne egy nagyszájú bunkó állat, illetve egy jóravaló csendes pasi között, aki meg se mer szólalni tán, akkor inkább legyen a bunkó nagyszájú, mégiscsak férfiasabb"

Na ugye, pont erről beszéltem! Inkább a bunkót választják, aztán meg siránkoznak, hogy "megvert, megcsalt, elhagyott".

2011. ápr. 12. 12:12
 28/59 anonim ***** válasza:
75%

"egyszerűen nem kocsmába kell ismerkedni, meg hasonló magasfokú kultúrális helyeken"

Ott a pont.

2011. ápr. 12. 12:13
 29/59 anonim ***** válasza:
63%
Nem ismerem az összes férfit, és az átlag sem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti, így nem hiszem, hogy lehet véleményem.
2011. ápr. 12. 12:15
 30/59 anonim ***** válasza:
73%
Három fajta magyar pasi van aki otthon ül a számítógép és TV előtt akkor is ha szabadságon van, az aki a kocsmában vagy szórakozóhelyeken tölti a szabadidejét a barátaival, a harmadik típus pedig a feleségével és gyerekeivel van és kiruccan velük valamerre.
2011. ápr. 12. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!