Hogyan szökjek el itthonról?
Figyelt kérdés
Már elegem van alig bírok megmaradni apám mindíg azt mondja ha valami becsmérlőt mondok rá vagy anyámra meg fog verni így is van de mindig kiprovokálja burkoltan és így van ürügye,és miközben üt,pofoz anyám csak elmegy,járkál körülöttünk. már gondolkodtam hogy megyek a gyámügyisekhez de azt mondta hogy akkor letagadja azt fogja mondani hogy összeverekedtem a cigányokkal mint évekkel ezelőtt is ezt mondta,arra gondoltam hogy vasárnap hétfőre is meg keddre is bepakolok és hétfőn amikor jövök a busszal nem megyek haza hanem bemegyek a városba és eltekergek keddig szóval egy napra elszökök otthonról és így érezni fogják hogy nem vagyok kutya,
14/F
2011. ápr. 9. 17:15
41/43 A kérdező kommentje:
De a koleszos ötlet se volt rossz csak idegen,ahova felvételiztem van kolesz csak még derüljön ki hogy egyátalán felvesznek-e
2011. ápr. 9. 18:00
42/43 anonim válasza:
kicsim!Kicsit nekem önzőnek tűnsz ám!!:)Ilyet meg hogy a vonat alá ugrassz.....ejj!14évesen nem gondolkozunk ilyeneken!Vili?Ja és itt nehogy azt gondold,hogy egyes emberek kritizálnak téged!!Csak mi felnőttek vagyunk,és próbáljuk több szemszögből megközelíteni a dolgokat!Itt senki nem akar neked rosszat!
43/43 anonim válasza:
Kérj segítséget a gyermek védelmisektől vagy beszélj egy szociális munkással. Esetleg fordulj a rendőrséghez. Nagyon szomorú hogy ennyi gyermek bántalmazás van és senki nem tesz semmit.Ne félj tudom hogy nehéz de meg kell tenned az első lépést. Ha viszont megszöksz onnantól nem fognak hinni neked és azt hiszik majd csak egy lázadó kamasz vagy. Ha kiállsz az igazad mellett talán másképp lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!