Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szökjek el itthonról?

Hogyan szökjek el itthonról?

Figyelt kérdés

Már elegem van alig bírok megmaradni apám mindíg azt mondja ha valami becsmérlőt mondok rá vagy anyámra meg fog verni így is van de mindig kiprovokálja burkoltan és így van ürügye,és miközben üt,pofoz anyám csak elmegy,járkál körülöttünk. már gondolkodtam hogy megyek a gyámügyisekhez de azt mondta hogy akkor letagadja azt fogja mondani hogy összeverekedtem a cigányokkal mint évekkel ezelőtt is ezt mondta,arra gondoltam hogy vasárnap hétfőre is meg keddre is bepakolok és hétfőn amikor jövök a busszal nem megyek haza hanem bemegyek a városba és eltekergek keddig szóval egy napra elszökök otthonról és így érezni fogják hogy nem vagyok kutya,

14/F

2011. ápr. 9. 17:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom:(

Ez a "megoldásod" kétféleképpen sülhet el:jól vagy rosszul

,ahogy most így ismertetted a szüleidet ebben a pár sorban,szerintem rosszul sülne el,mivel nem egy nagy "lelkiismeretfurdalósok" úgy veszem ki: D

Igazából nem tudom: S Próbáld még eltűrni pár hétig és ha tényleg nem bírod tovább akkor mehetsz szerintem a gyámügyhöz...+ szerezhetsz bizonyítékot,hogy ne tudják le tagadni.: /

14/L

2011. ápr. 9. 17:26
 12/43 anonim ***** válasza:
Nehogy megszökj!!14 évesen gyerekként mihez kezdenél a nagyvilágban?Nehogy azt hidd,hogy a "idekint"az élet jobb.Itt mégtöbb pofont kapnál!Próbáltál már beszélni a szüleiddel?máskülönben ha tényleg csúnyán beszélsz velük-biztos megérdemled azt a fülest!
2011. ápr. 9. 17:27
 13/43 A kérdező kommentje:

Nem kamu a kérdés kőkomoly de azért a válaszokra reagálok:

-Az ofő utál mint minden gyereket az osztályban,amikor mondtam neki hogy casládi problémák miatt nem tudok tanulni és megkérdezheti anyám azt mondta hogy 'nem érdekli' (finom voltam)

-az igazgató is utál mert becsületes voltam és ez keresztbe tett neki egyszer

-az unokatesóim rég nem tartják a kapcsolatot anyámmal apám miatt

-a féltestvéremhez nem mehetek az ő apja miatt

-a barátom szüleihez se tudok menni mert hétköznap nem engednének át és most náluk van az unokanővére

2011. ápr. 9. 17:28
 14/43 anonim válasza:
100%
szerintem jobb lenne ha csinalnal biznyitekot arrol hogy bantalmaz teged... es fel jelentened a rendorsegen es ha hazudna akkor meg mutathatnad ... de biztos nincs ra esely h kibekulj veluk? nem lehet megoldani a problemat?...ne szokj el rosszabb lessz...hany eves vagy?
2011. ápr. 9. 17:29
 15/43 anonim ***** válasza:
ha annyira rossz a helyzet bebattyogsz a rendőrségre v. a gyámügyre és intézkednek
2011. ápr. 9. 17:29
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Krízis telefon 06-80-205-520

Bántalmazott gyermekek segélyvonala:06-80-505-101(18-22ó-ig)

06-80-820-015(8-16óráig)

Mindegyik ingyenesen hívható!!

Kérj segítséget,h.emeljenek ki a családból!

Sok szerencsét! :)

2011. ápr. 9. 17:30
 17/43 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy napokig szó szerint nem láttam a sok sírástól mint pl most , de soha nem csináltam senkinek semmit mindenki vérrel írja alá hogy én vagyok a legbékésebb passzív ember, csak ha ők csesztettek de ok nélkül ver már 14 éve és már kicsit kényelmetlen
 18/43 anonim ***** válasza:

Nem lenne inkább egyszerűbb, ha nem mondanál akkor semmilyen becsmérlőt rájuk?

Mégis miket mondasz? Mert lehet, hogy én is szájonvágnám a gyerekem, ha pl. lekur..vázna, vagy lehülyézne.

19/43 anonim ***** válasza:
Ha gondolod és nyugisabb szerinted egy intézet, akkor válaszd azt.
2011. ápr. 9. 17:31
 20/43 A kérdező kommentje:
(ma 17:30 most a helyébe teszlek) Nem akarok káromkodni se neked se senkinek de büszke lehetsz magadra bä+ ha amivel csak lehet a valóságba feljössz ellenem és ha nem bírom megszalad a szám
2011. ápr. 9. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!