Hogyan szökjek el itthonról?
Már elegem van alig bírok megmaradni apám mindíg azt mondja ha valami becsmérlőt mondok rá vagy anyámra meg fog verni így is van de mindig kiprovokálja burkoltan és így van ürügye,és miközben üt,pofoz anyám csak elmegy,járkál körülöttünk. már gondolkodtam hogy megyek a gyámügyisekhez de azt mondta hogy akkor letagadja azt fogja mondani hogy összeverekedtem a cigányokkal mint évekkel ezelőtt is ezt mondta,arra gondoltam hogy vasárnap hétfőre is meg keddre is bepakolok és hétfőn amikor jövök a busszal nem megyek haza hanem bemegyek a városba és eltekergek keddig szóval egy napra elszökök otthonról és így érezni fogják hogy nem vagyok kutya,
14/F
Sajnálom:(
Ez a "megoldásod" kétféleképpen sülhet el:jól vagy rosszul
,ahogy most így ismertetted a szüleidet ebben a pár sorban,szerintem rosszul sülne el,mivel nem egy nagy "lelkiismeretfurdalósok" úgy veszem ki: D
Igazából nem tudom: S Próbáld még eltűrni pár hétig és ha tényleg nem bírod tovább akkor mehetsz szerintem a gyámügyhöz...+ szerezhetsz bizonyítékot,hogy ne tudják le tagadni.: /
14/L
Nem kamu a kérdés kőkomoly de azért a válaszokra reagálok:
-Az ofő utál mint minden gyereket az osztályban,amikor mondtam neki hogy casládi problémák miatt nem tudok tanulni és megkérdezheti anyám azt mondta hogy 'nem érdekli' (finom voltam)
-az igazgató is utál mert becsületes voltam és ez keresztbe tett neki egyszer
-az unokatesóim rég nem tartják a kapcsolatot anyámmal apám miatt
-a féltestvéremhez nem mehetek az ő apja miatt
-a barátom szüleihez se tudok menni mert hétköznap nem engednének át és most náluk van az unokanővére
Krízis telefon 06-80-205-520
Bántalmazott gyermekek segélyvonala:06-80-505-101(18-22ó-ig)
06-80-820-015(8-16óráig)
Mindegyik ingyenesen hívható!!
Kérj segítséget,h.emeljenek ki a családból!
Sok szerencsét! :)
Nem lenne inkább egyszerűbb, ha nem mondanál akkor semmilyen becsmérlőt rájuk?
Mégis miket mondasz? Mert lehet, hogy én is szájonvágnám a gyerekem, ha pl. lekur..vázna, vagy lehülyézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!