Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szökjek el itthonról?

Hogyan szökjek el itthonról?

Figyelt kérdés

Már elegem van alig bírok megmaradni apám mindíg azt mondja ha valami becsmérlőt mondok rá vagy anyámra meg fog verni így is van de mindig kiprovokálja burkoltan és így van ürügye,és miközben üt,pofoz anyám csak elmegy,járkál körülöttünk. már gondolkodtam hogy megyek a gyámügyisekhez de azt mondta hogy akkor letagadja azt fogja mondani hogy összeverekedtem a cigányokkal mint évekkel ezelőtt is ezt mondta,arra gondoltam hogy vasárnap hétfőre is meg keddre is bepakolok és hétfőn amikor jövök a busszal nem megyek haza hanem bemegyek a városba és eltekergek keddig szóval egy napra elszökök otthonról és így érezni fogják hogy nem vagyok kutya,

14/F

2011. ápr. 9. 17:15
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Ti is iszonyat jók vagytok apa-anya kedvencei de pont az ellentétetek meg levan.....nemfoglalkozva
2011. ápr. 9. 17:33
 22/43 anonim válasza:
szerintem ha mar 4 eves korod ota bantanak akkor nem a rossz szavak miatt teszik..
2011. ápr. 9. 17:34
 23/43 A kérdező kommentje:
már 4 éves koromba próbáltak manipulálni(nem csak elnagyolom tényleg)meg mindenfélével szóba kínoztak de eszes fajta gyerek vagyok akkor is levágtam percek alatt és mivel egy 4 éves gyerek nem realizál elszóltam magam olyan pofont kaptam hogy nem éreztem az arcom
2011. ápr. 9. 17:36
 24/43 anonim ***** válasza:
11%

és veled ugye semmi probléma nincs? te vagy a földre szállt angyal, a megtestesült minta gyerek, akit ütnek-vernek.

Fogd a táskád, pakold meg kajával, aztán menj világgá, lehet mindenkinek jobb lesz így.

2011. ápr. 9. 17:37
 25/43 anonim válasza:
igen, en koszonom az Istennek h ilyen szuleim vannak.. de figyeljetek mar.. szerintetek ha 4 eves kora ota bantjak a szulei akkor is szidta a szuleit?..mert szerintem nem.. es ha egy gyerek szidja a szuleit azt csak a szuleinek koszonheti...
2011. ápr. 9. 17:37
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
kicsim!nem lehet,hogy csak kamaszodsz és eltúlzod a dolgokat?Ez a te korodban sokmindenkivel megesik.Biztos nem véletlen hogy se az ofő,se a diri se senki nem szeret!Ezt nem bántásnak szánom!!!Egyáltalán!!De azon már elgondolkoztál,hogy te hogy viselkedsz?Lehet a szüleid másként adnák elő ezt a történetet!
2011. ápr. 9. 17:40
 27/43 anonim ***** válasza:
én is sajnálom, akit bántanak, de azért én meghallgatnám azokat a szülőket is, hogy ebből vajon mi az igazság...
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

De látod, az egyik válaszoló írt neked két telefonszámot is, hogy hívd fel azokat, pontosan arra valók, hogy az ilyenféle problémákkal küzdők telefonáljanak. De arra nem is reagáltál semmit.

Most akkor akarsz változtatni a helyzeten, vagy sem?

Ezeket a krízisvonalakat nem véletlenül üzemeltetik. De hiába vársz segítséget, ha kérni nem kéred.

Vagy telefonálj, vagy hétfőn iskola után menj be a helyi családsegítő szolgálathoz, és ott mondd el, hogy mi a helyzet nálatok, ott is segíteni fognak. Amit itt leírtál, azt ugyan így ott is elmondhatod. Ez sokkal jobb, és biztonságosabb megoldás, mintha elszöknél.

29/43 A kérdező kommentje:
\ma 17:37\ figyelj te elkényeztetett sz.zsák egy szóval nem mondtam hogy nincs velem semmi baj sőt,de ez csak belülről zavart direkt nem mondtam meg csináltam senkinek semmit nehogy kihasson rá de anyámék direkt minden szärt csináltam hogy kicsalják belőlem csak azért mert kíváncsiak voltak amikor meg már k.vára sírtam elmondtam akkor abbahagyták és mint ha semmi se lett volna elengedtek de térjünk vissza a témára legyetek szivesek
 30/43 anonim válasza:
de ha a szulei azzal jonnek hogy a ciganyok vertek meg? akkor?..szerinted csak vele van baj?
2011. ápr. 9. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!