Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szökjek el itthonról?

Hogyan szökjek el itthonról?

Figyelt kérdés

Már elegem van alig bírok megmaradni apám mindíg azt mondja ha valami becsmérlőt mondok rá vagy anyámra meg fog verni így is van de mindig kiprovokálja burkoltan és így van ürügye,és miközben üt,pofoz anyám csak elmegy,járkál körülöttünk. már gondolkodtam hogy megyek a gyámügyisekhez de azt mondta hogy akkor letagadja azt fogja mondani hogy összeverekedtem a cigányokkal mint évekkel ezelőtt is ezt mondta,arra gondoltam hogy vasárnap hétfőre is meg keddre is bepakolok és hétfőn amikor jövök a busszal nem megyek haza hanem bemegyek a városba és eltekergek keddig szóval egy napra elszökök otthonról és így érezni fogják hogy nem vagyok kutya,

14/F

2011. ápr. 9. 17:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
17:37vagyok, nem vagyok elkenyesztetett, es en csak tegedett vedtelek..aze olvasd mar el masok miket szolnak, es meg neked all fejebb h a szuleidet hibasztatom nem teged?.. ha b.szaras vagy..komolyan.. kezdek el gondolkodni azon h kivel van a baj szuleiddel vagy veled..:))
2011. ápr. 9. 17:45
 32/43 A kérdező kommentje:
már mindegy,megjöttek az okosok(válaszolók) aki normál volt köszönöm azt az 5 másodpercet az életéből hogy írt egy kommentet,megint a véletlenre van bízva az életem most is
2011. ápr. 9. 17:46
 33/43 A kérdező kommentje:
Nem hülye de beugrok egy vonat alá legalább nekem se kell szenvedni meg szüleimnek se kell elviselni. kész
2011. ápr. 9. 17:47
 34/43 A kérdező kommentje:
*vagyok
2011. ápr. 9. 17:48
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

El kell menni másik városba iskolába, és koleszba. Így megszabadultok egymástól hét közben, és időnként hétvégén is. Ráadásul megtanít az önállóságra.

28f

36/43 anonim válasza:
ugyan mar, ha annyira bantanak a szuleid akkor miert nem fordulsz rendorseghez vagy valamihez.. nem hiszem hogyha tobbszer fel hivod oket hogy baj van hinni fognak a szuleidnek hogy a ciganyok vertek el.. bizonyitsd be h te nem tettel semmit.. es ne pofazz a szuleidnek hanem huzd meg magad.. es legyel jo fiu/lany
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért csak a (szerinted) téged támadó válaszokra reagálsz? Akik tanácsot adtak, hogy hogyan lehetne segíteni a helyzeten, azokra rá se bagózol. Most akkor akarsz valamit tenni magadért, vagy sem? Mert más nem fogja helyetted megtenni.
2011. ápr. 9. 17:51
 38/43 A kérdező kommentje:
Na szép már írni se tudok úgy fáj a tarkóm,na igen ne pofázzak vissza de akkor fellök székestül hogy "mivan figyelj ha neked szólok" rá a válasz jó oké,rendben figyelek "mi oké mi oké? velem így nem beszélsz" nézek rá -normálisan- hogy mi baja van "rám nem nézel így" a többit meg asszem leírtam
2011. ápr. 9. 17:51
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg ilyen gáz, kezdj el otthon edzeni, aztán verd pofán ha megint igazságtalan. Aztán majd mondja ő a melóhelyén, hogy elverték a cigányok.
2011. ápr. 9. 17:54
 40/43 A kérdező kommentje:
:) ez jó volt,de már nyugdíjas mert fakabát volt
2011. ápr. 9. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!