Családosok, háztartást vezetők, titeket nem ejt kétségbe az élelmiszerár?
Engem is kétségbe ejt, fáj a gyomrom ha rágondolok mi lesz itt később!
Amúgy bocsi az offért, de aki azt írta, hogy a zsír egészségesebb, mint az olaj az nagyon nagy butaságot mondott!
Nem, nem mondott butaságot, tényleg egészségesebb a zsír, mint az olaj.
Gondolj bele, hogy a nagyanyáink mind zsírral főztek, nem is volt annyi beteg, éltek 100 évig, végigdolgozták az életüket.Persze nem zsírban kell tocsogni mindennek, de most már az orvosok is azt mondják, hogy jobb a zsír, mint az olaj.
Na jó, nyilván ezt nem itt kell megbeszélni, de csak egy kérdésem van, amit magadban tegyél fel:
Tisztában vagy a telített és telítetlen zsírsavak élettani hatásaival?
Ne érts félre semmi rosszindulat nem volt bennem.
"Azért mennek fiatalon tönkre és lesznek betegek az emberek, mert állandó feszültségben kell élni az anyagi gondok miatt."
Ez így igaz! Minket egyedül nevel az édesanyánk,nagyon kevés pénzből jövünk ki (5 emberre kell). Mindennap idegeskedek(persze anyu és a kicsik is!),mi lesz ha másnap már nincs munkája stb:( Nem csoda hogy minden héten van valami bajom. Egyre gyengébb vagyok,és elszomorít hogy még milyen sok ember él így. Képesek az emberek kilométereket megtenni,csak hogy olcsóbban vásároljanak. Én is van hogy otthonról elindulok gyalog,mert a közelebbi boltok méreg drágák!
16L
Szia!
Szintén lakáshitel, ráadásul párom lelépett, így havi ~8.000 Ftot költehtek magamra (kaja, utazás, tisztálkodószerek stb.). Meg lehet oldani, bár tegnap lesett az állam a kenyér új árát látván...
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!