Miért biztos benne minden anyós, hogy a "tanácsai" nélkül a menye életképtelen, nem tud gyereket nevelni, háztartást vezetni, irányításra szorul? Csak ezt látom a környezetemben.
Én másképp gondolom.
Nem biztos benne, hanem "csak" annyira szeretné, ha így lenne, hogy az összes ez ellen szóló, mások által jól megfigyelhető jelenségre vak. Szelektív vaksága van. Oka egó. Sajnos műtétileg nem operálható.
Mert szarul érinti, hogy most már a megye az első a fia életében, illetve az hogy a menye "babázhat". Valahogy ellensúlyozni akarnak.
Tisztelet a kivételnek.
Utolsó: igen, egy tapasztalt anyós sok jó tanáccsal szolgálhat, de az én környezetem is tele van olyan anyósokkal, aki folyamatosan nyomatják a "tanácsaikat" KÉRETLENÜL.
sajnos sokan már ellenségei egymásnak, pedig ez senkinek nem jó.
de van ilyen eset, hogy 1 mm-rel arrébbhúzza egy anyós a babán a takarót, mert az csak úgy lesz jó, az egész lényege a fontoskodás.
elnézést, nem vitát akarok szítani és főleg anyós szemszögből érdekelne a dolog.
az enyém se ilyen,nem szól bele semmibe,sőt,örül,hogy a kicsifia végre normális lányt -engem-talált magának,és élvezik az életüket a férjével
mondjuk nem is találkozunk annyira sűrűn hogy bele tudjon szólni bármibe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!