Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs egy olyan ember...

Miért nincs egy olyan ember sem a környezetemben, akivel el tudnám képzelni magam? (És fordítva. )

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, járok ide-oda, de egyre elkeseredettebb vagyok, mert nincs egy épkézláb férfi a környezetemben.

Ha valamelyikük még meg is tetszene, akkor rögtön észreveszek valami kizáró tényezőt (ott van a kezében a cigi/pia/füves cigi, a barátnőjével van, vagy bunkó), és ha tegyük fel lenne olyan, aki tetszik is és normális is, annak én biztosan nem vagyok az esete.

Miért ilyen nehéz kialakítani egy párkapcsolatot? (Nekem már volt egy komolyabb, de az az interneten keresztül és véletlenül jött össze, egyébként esélyünk sem lett volna összetalálkozni.)

Nekem nagyok az igényeim? Életem végéig egyedül kell tengődnöm?

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. febr. 20. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ,nem kell egyedül tengődnöd életed végéig!Ezt most nem azért mondom csak,hogy megvigasztaljalak,de lesz még részed pár pofonban és csalódásban,viszont akkor sem szabad feladnod!Tudod,hány olyan ember jön össze,akik kezében ott a cigaretta,isznak,mint a kefekötő,és csak a pillanatnyi élvezeteknek élnek?Szerinted az ő ,,boldogságuk" meddig tart?Amíg be nem zár a diszkó.Következő héten már idegenek egymás számára.Helyesen teszed,ha nem vágysz ilyen felszínes kapcsolatokra!

Járj nyitott szemmel,szívvel,próbálkozz,ne ad fel a reményt!A boldogság majd akkor köszönt Rád,mikor a legkevésbé sem számítasz rá.Ne akard görcsösen,mert akkor nem fog sikerülni!

2010. febr. 20. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de borzasztónak látom a jelenlegi helyzetet..ráadásul a környezetemben szinte mindenki egyedülálló, senkinek nem jön össze ez a szerelem-téma, akinek meg igen (mint pl. nekem), az egy idő után meg is fizet érte, hiszen semmi sem tart örökké.

Egyre több a vénlány, illetve a 'szingli', és őszintén szólva félek, hogy én is erre a sorsra jutok..én nem erre vágyom.

2010. febr. 20. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Most gondold el, ha fordítva lenne! Minden pasi neked való lenne. az sem lenne jobb. Nem kell elkeseredned, írod, hogy fiatal vagy még. Nehéz találni olyan pasit, aki bár nem tökéletes, de megfelel a főbb kritériumoknak és ez fordítva is igaz. Ha nem erőlteted a társkeresést, hagyod magad sodródni az árral, akor meg fogod találni azt, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak. Sok sikert!
2010. febr. 20. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne hajszold a boldogságot, hogy ha Téged elkerül,

Mert azt így elérned soha sem sikerül.

Élj békében, teljes megelégedésben,

S meglásd a boldogság majd magától is Reád talál.

Én is várok, de rohan az idő....... Légy türelmes!

2010. febr. 20. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet h van róluk egy kép a fejedben, és azt vetíted ki rájuk! Ha közelebbről megismernéd őket találnál köztük sok kedves aranyosat! Csak ahoz neked is olyannak kell lenni a kisugárzásodnak, akkor vonzod be őket. Ha valaki nagyon igényes neki is tartani kell a szinvonalat! Az meg téveszme, h tökéletes van.Mindenkiben van hiba. El kell őket fogadni olyannak amilyenek. Bizonyos apró dolgokbaan engedéknynek kell lenned ha nem akarsz magad maradni. Ha összejösz egy átlagossal sok munka van rajta mire olyyan pasi lesz mint amilyet szeretnél. És az meg h a kapcsolat nem tart örökké? Ne a mesében élj! Változás van ami nem feltétlen rossz. Egyik pasival vége lesz jön egy másmilyen. Ne aggódj! Csak a halálra van garancia. Pont ez benne az izgalmas h nem tudhtod mikor kivel hoz össze a sors. Mindenkiben van érték, bárkitől lehet tanulni, meg mindenkiben van hiba bárki az agyadra mehet. A felgyorsult élet hozta ezt h a kapcsolatok nem szólnak élet végéig. Jó van akinek igen, de manapság nem afelé tendál. Örülj neki h egészséges vagy! Legyél vidám, és csinos, minden pasi imádni fog!
2010. febr. 20. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
én is így voltam sokáig.Volt 2 komoly kapcsolatom de utánuk egyszerűen nem találtam a társam.mindig is sok pasi akart tőlem valamit de egyiktől sem akartam semmit mert nem kellettek, nem illettünk össze. De tudtam, hogy egyszer megtalálom a társam. És úgy is lett. 29 évesen sikerült.:) de örülök, hogy nem menekültem egy kapcsolatba olyan valakivel aki mégsem az igazi csak azért ,hogy legyen valakim.
2010. febr. 21. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!