Miért nincs egy olyan ember sem a környezetemben, akivel el tudnám képzelni magam? (És fordítva. )
Fiatal vagyok, járok ide-oda, de egyre elkeseredettebb vagyok, mert nincs egy épkézláb férfi a környezetemben.
Ha valamelyikük még meg is tetszene, akkor rögtön észreveszek valami kizáró tényezőt (ott van a kezében a cigi/pia/füves cigi, a barátnőjével van, vagy bunkó), és ha tegyük fel lenne olyan, aki tetszik is és normális is, annak én biztosan nem vagyok az esete.
Miért ilyen nehéz kialakítani egy párkapcsolatot? (Nekem már volt egy komolyabb, de az az interneten keresztül és véletlenül jött össze, egyébként esélyünk sem lett volna összetalálkozni.)
Nekem nagyok az igényeim? Életem végéig egyedül kell tengődnöm?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem ,nem kell egyedül tengődnöd életed végéig!Ezt most nem azért mondom csak,hogy megvigasztaljalak,de lesz még részed pár pofonban és csalódásban,viszont akkor sem szabad feladnod!Tudod,hány olyan ember jön össze,akik kezében ott a cigaretta,isznak,mint a kefekötő,és csak a pillanatnyi élvezeteknek élnek?Szerinted az ő ,,boldogságuk" meddig tart?Amíg be nem zár a diszkó.Következő héten már idegenek egymás számára.Helyesen teszed,ha nem vágysz ilyen felszínes kapcsolatokra!
Járj nyitott szemmel,szívvel,próbálkozz,ne ad fel a reményt!A boldogság majd akkor köszönt Rád,mikor a legkevésbé sem számítasz rá.Ne akard görcsösen,mert akkor nem fog sikerülni!
Köszönöm a választ, de borzasztónak látom a jelenlegi helyzetet..ráadásul a környezetemben szinte mindenki egyedülálló, senkinek nem jön össze ez a szerelem-téma, akinek meg igen (mint pl. nekem), az egy idő után meg is fizet érte, hiszen semmi sem tart örökké.
Egyre több a vénlány, illetve a 'szingli', és őszintén szólva félek, hogy én is erre a sorsra jutok..én nem erre vágyom.
Ne hajszold a boldogságot, hogy ha Téged elkerül,
Mert azt így elérned soha sem sikerül.
Élj békében, teljes megelégedésben,
S meglásd a boldogság majd magától is Reád talál.
Én is várok, de rohan az idő....... Légy türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!