Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy a fogyókúrázó...

Az igaz, hogy a fogyókúrázó kismamáknál a megszületendő babáknak mindenféle problémái lesznek? Jobban lesznek hízásra hajlamosak stb? Sajnos van olyan ember a környezetemben aki nem nagyon eszik, csak hogy ne hízzon meg!

Figyelt kérdés
2008. ápr. 7. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy helytelenül összeállított diétás étrend tényleg nem tesz jót a magzatnak,de leginkább az anya szervezetének,ugyanis a baba nem törődik az anyjával,hanem ha neki valami kell,akkor elveszi,aztán az anyának meg nem marad belőle semmi,így az ő szervezete legyengül,és akkor miből fog szoptatni.Nem hülye a természet,nemcsak a 21. századi anyukák bosszantása miatt hízunk,és a vizesedés sem dísznek van,hanem hogy legyen miből fedezni a hírtelen szükségleteket a tejtermeléshez.Te is biztos láttál már szoptatós macskát,csupa csont és bőr,hiába eszik egyfolytában.Nah,valami ilyen van az embereknél is,ha helyesen táplálkozunk.
2008. ápr. 7. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A bulvár szerint Szandi is csak almát evett, és egy volt kolleganőm sem evett semmi szénhidrátot és cukrot-mégis magas lett a terheléses cukra!! :-) ???

Tehát az biztos, hogy nem szabad nem hogy fogyókúrázni, de még diétázni sem (kivéve persze a cukor, ha magas).

Hogy konkrétan milyen hatása van a baba jövőjére azt nem tudom, de nem jó, az biztos.

Mindenből enni kell változatosan, mértékkel, de normál módon. Ha sokat iszik, sok gyümit, zöldséget, halat eszik és kevés nassot, cukrosat, tésztát, akkor tuti nem fog annyit hízni.

De ez nagyon nagyon egyénfüggő is, hisz teste válogatja, ki hogy reagál. VAn aki nem eszik mégis hízik, én nem figyeltem soha arra, hogy mennyit eszek, és nassos is vagyok ráadásul, és 31 hetesen 2 kgot híztam!! ?

Tehát inkább egyénfüggő, mint hogy mit eszel meg.

2008. ápr. 7. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyuka nem eszik rendesen,vagy fogyókúrázik,akkor a baba szervezete már születése elött hozzászokik,hogy amint táplálékhoz jut,azt rögtön el kell raktározni.Ez késöbb is így marad.Nem lesz normális az anyagcseréje,ezért fog elhízni valószínű a késöbbiekben.Akkor is hízhat valaki ha nem nagyon eszik.Én inkáb a mozgást választanám,az sokkal jobb és egészségesebb.Én "sokat" eszek,nem tornázom,sajnos az mindig elmarad,mert ugye telehassal nem túl jó!:)Így 28 hetesen 7 kg jött rám.Tudom,még most jönnek a kilók,de ez ezzel jár.Az elöttem író nagyon szerencsés alkat lehet ha még csak 2 kg jött rá.Szerintem mindanyian irigyeljük érte!:)
2008. ápr. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!