Az igaz, hogy a fogyókúrázó kismamáknál a megszületendő babáknak mindenféle problémái lesznek? Jobban lesznek hízásra hajlamosak stb? Sajnos van olyan ember a környezetemben aki nem nagyon eszik, csak hogy ne hízzon meg!
A bulvár szerint Szandi is csak almát evett, és egy volt kolleganőm sem evett semmi szénhidrátot és cukrot-mégis magas lett a terheléses cukra!! :-) ???
Tehát az biztos, hogy nem szabad nem hogy fogyókúrázni, de még diétázni sem (kivéve persze a cukor, ha magas).
Hogy konkrétan milyen hatása van a baba jövőjére azt nem tudom, de nem jó, az biztos.
Mindenből enni kell változatosan, mértékkel, de normál módon. Ha sokat iszik, sok gyümit, zöldséget, halat eszik és kevés nassot, cukrosat, tésztát, akkor tuti nem fog annyit hízni.
De ez nagyon nagyon egyénfüggő is, hisz teste válogatja, ki hogy reagál. VAn aki nem eszik mégis hízik, én nem figyeltem soha arra, hogy mennyit eszek, és nassos is vagyok ráadásul, és 31 hetesen 2 kgot híztam!! ?
Tehát inkább egyénfüggő, mint hogy mit eszel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!