Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagy hálás jelenleg az...

Miért vagy hálás jelenleg az életedben?

Figyelt kérdés
Én hálás vagyok két egészséges fiamért, jó házasságomért,autómért, és mert van hol élnünk és egyelőre van mit ennünk. Van villany és gáz meg net.
2011. ápr. 6. 20:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Hogy két fülem van, mégsem vagyok szatyor, hogy két lábam van, mégsem botlok meg, mint a ló, amelynek négy lába van és mégis megbotlik.
2011. máj. 29. 22:35
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Hálás vagyok Neked, hogy kiírtad ezt a kérdést és olvashattam, hogy vannak nagyon boldog emberek, akik szeretik egymást, a gyerekeiket, a szüleiket, a nagyszüleiket, barátaikat és még az állatokat is. Hálás vagyok azért, hogy van szeretet.
2011. máj. 29. 23:14
 33/42 anonim ***** válasza:

Hálás vagyok

- a tehetségemért és a lehetőségekért, amelyekkel kibontakoztathatom

- a fantasztikus barátaimért, akik az élet örömét adják nekem

- bár diákként nem élek nagy lábon, van állandó munka, ami nagy anyagi segítség számomra

- azért, mert az élet megtanított az emberekben a jót keresni, nem feladni a dolgokat, és kiállni azért, amiben hiszek

2011. máj. 30. 10:23
 34/42 anonim válasza:

Mennyire jó benneteket olvasni!!!

Én hálás vagyok a páromnak, akivel mindig minden nehézséget átvészelt, az apukámnak a rengeteg segítségért

2011. máj. 30. 12:41
 35/42 anonim válasza:

Mennyire jó benneteket olvasni!!!

Én hálás vagyok a páromnak, akivel mindig minden nehézséget átvészeltünk, az apukámnak a rengeteg segítségért, az anyu

2011. máj. 30. 12:45
 36/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szóval az anyukámnak, amiért felnevelt.
2011. máj. 30. 12:48
 37/42 anonim ***** válasza:
A sorsomért.
2011. máj. 30. 13:05
 38/42 anonim ***** válasza:
Hálás vagyok a páromért, és hogy meg van minden alapszükségletünk, és boldogan tudunk élni, még szegényen is.
2011. máj. 30. 13:26
 39/42 anonim ***** válasza:

-Hálás vagyok a két egészséges lányomért.

-Hálás vagyok az édesanyámért.

-Hálás vagyok,mert van hol laknom.

-Hálás vagyok,mert általában van mit ennem.

-Hálás vagyok a testvéreimért.

És hálás lenék,ha lenne munkám.....

2011. máj. 30. 15:12
 40/42 anonim ***** válasza:
Sokat gondolkodtam, mit írhatnék ide. 18 évesen még nem mindenki tudja pontosan behatárolni, milyen is hálásnak lenni. Hát, hálás vagyok neked, hogy általad olvashattam, hogy vannak még boldog emberek. Hálás vagyok anyukámnak, aki mindent megtett értem és még mindig mindent megtesz értem. Hálás vagyok a macskámnak, aki mindig fel tud vidítani, és ha jó kedvem van, még jobbat csinál. Hálás vagyok, hogy jó suliba járok, hogy van mit ennem, és azt is megengedhetem magamnak, hogy igyak egy kis kólát, ha ahhoz van kedvem. Hálás vagyok, hogy van egy biciklim, amivel beutazhatom a környéket. Hálás vagyok, hogy csinos vagyok, és akár még össze is jöhet nekem a fiú, akivel el akarom hagyni idén/jövőre az iskola kapuját. Hálás vagyok, hogy van lehetőségem tanulni. És emellett azt csinálni, amit szeretnék. Hálás vagyok, hogy létezik a zene az életemben, ami nagyon sok mindent jelent. Hát nekem most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
2011. máj. 30. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!