Miért vagy hálás jelenleg az életedben?
Figyelt kérdés
Én hálás vagyok két egészséges fiamért, jó házasságomért,autómért, és mert van hol élnünk és egyelőre van mit ennünk. Van villany és gáz meg net.2011. ápr. 6. 20:50
21/42 anonim válasza:
Fiamért, férjemért, szüleimért és az állataimért. Hogy tanulhatok, hogy van fedél a fejem felett, hogy nem kell minden garast a fogamhoz verni. És még csomó minden másért is. Hosszú lenne leírni.
22/42 anonim válasza:
a kávéért és az energiaitalért.
23/42 anonim válasza:
Ugyan nem tudom honnan, de valami módon mindig sikerül talpra állnom. Most is épp egy ilyen után vagyok, tehát hálás vagyok azért, hogy emelt fővel mutathatom meg a kis kíváncsi 18 hónaposomnak a világot. Az én világomat. Ami mégis csak csodaszép.
24/42 anonim válasza:
- Egészséges vagyok (mondjuk most pont kezdek náthás lenni, de általában igen).
- Van családom. Vannak gondok a családban, melyeket nem részleteznék, de azért akkor is van.
- Vannak barátaim.
- Bár rossz anyagi helyzetben vagyunk, azért még van mit enni, sőt, még netezhetek is. (Most végzek az egyetemen, úgyhogy ez egyelőre nem az én érdemem.)
- Tesóm kisfiát minden nap megszeretgethetem. Ő egy igazi kis kincs, már ha csak a mosolyát látom is, jobb kedvem lesz.
- Van 3 gyönyörű cicám, akiket mindennél jobban szeretek. (Ez bután hangzik, de én hálás vagyok értük.)
25/42 anonim válasza:
Gyönyörű házikóban lakom a párommal aki imád és viszont. A két fiamért, akik nagyon klassz gyerekek. Hálás vagyok hogy süt a nap rám a saját kertemben. Hogy meggyógyultam miután otthagytam az utálatos munkám, és most egészségesen kereshetek újat. A Neoton koncertért amire tegnap előtt eljutottam, pedig nem indokolja az anyagi helyzetem. Hogy van a hűtőben kaja. És a reményért ami a szívemben van amikor szükséges. 37/nő
26/42 anonim válasza:
Hálás vagyok annak aki feltalálta a diszkót meg az elektronikus zenét.
27/42 anonim válasza:
Hálás vagyok azért mert bár 27 éven keresztül szenvedtem, de most boldog vagyok a vőlegényemmel, aki életem legnagyobb szerelme és az ő felesége leszek. Hálás vagyok azért, hogy pozitívan tudom szemlélni az életemet és pozitívan tekintek a jövőbe és tudom, hogy még sok boldogságban lesz részem az életben. Vőlegényem a legnagyobb ajándék nekem és már 3 és fél éve szerelmes vagyok belé.
28/42 anonim válasza:
Hálás vagyok az 5 hónapos kisfiamnak,és a páromnak.
29/42 anonim válasza:
Hogy ilyen anyukám van. És hogy mehetek a nyáron német nyelvtanfolyamra*-* Annyira szerettem volna.
13/L
30/42 anonim válasza:
Az életemért, ami néha nem túl kényelmes, de legalább izgalmas :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!