Miért vagy hálás jelenleg az életedben?
H megismertem a Szerelmemet és az autómnak. És akkor lennék igazán hálás ha lenne munkám össze tudnánk költözni és egy baba! Akkor teljes lenne az életem.
22/L.
Hálás vagyok, hogy egészséges vagyok, egészséges a kisfiam, egészséges az apja is, hogy boldogok vagyunk, van mit ennünk, nem fázunk, hálás vagyok azért is, hogy megtaláltam a boldogságot, megtaláltam a párom és született közös gyerekünk (sajnos sokaknak ez nem adatik meg és szerencsésnek tartom magam azért mert nekem igen)
Hálás vagyok azért is, mert úgy élek ahogy mindig is szerettem volna, sikerült nagy vonalakban minden amire vágytam. Van egy párom aki imád, van egy fiam aki szintén imád és van egy kutyám is aki megint csak imád, engem mindenki imád. Igaz milyen jó nekem?? :)
Az édesanyámért.
A páromért.
A gyönyörű doromboló gépünkért.
És azért is hálás vagyok, hogy van hol laknunk, hogy egészségesek és boldogok vagyunk.
Hálás vagyok a Szüleimért, mert szeretnek és felneveltek.
És hálás vagyok, hogy adott egy igaz barátnőt a sors.
És hálás vagyok hogy van miért hálát adnom :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!