Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagy hálás jelenleg az...

Miért vagy hálás jelenleg az életedben?

Figyelt kérdés
Én hálás vagyok két egészséges fiamért, jó házasságomért,autómért, és mert van hol élnünk és egyelőre van mit ennünk. Van villany és gáz meg net.
2011. ápr. 6. 20:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
A SZÜLEIMRE, mert itt vagyok 23 évesen, nincs munkám, és nem hajtanak el itthonról, hogy álljak a lábamra. Sőt azt mondják, hogy abba a napba fognak belehalni, mikor én elmegyek itthonról. Tudják, hogy ez az élet rendje, de a szívük mélyén örülnének, ha sosem költöznék el. Nagyon szeretem őket!!!!!
2011. ápr. 6. 20:57
 12/42 anonim ***** válasza:

H megismertem a Szerelmemet és az autómnak. És akkor lennék igazán hálás ha lenne munkám össze tudnánk költözni és egy baba! Akkor teljes lenne az életem.

22/L.

2011. ápr. 6. 20:58
 13/42 kisnita ***** válasza:

Hálás vagyok, hogy egészséges vagyok, egészséges a kisfiam, egészséges az apja is, hogy boldogok vagyunk, van mit ennünk, nem fázunk, hálás vagyok azért is, hogy megtaláltam a boldogságot, megtaláltam a párom és született közös gyerekünk (sajnos sokaknak ez nem adatik meg és szerencsésnek tartom magam azért mert nekem igen)

Hálás vagyok azért is, mert úgy élek ahogy mindig is szerettem volna, sikerült nagy vonalakban minden amire vágytam. Van egy párom aki imád, van egy fiam aki szintén imád és van egy kutyám is aki megint csak imád, engem mindenki imád. Igaz milyen jó nekem?? :)

2011. ápr. 6. 20:59
 14/42 anonim ***** válasza:
az egészséges gyönyörűséges kisfiamér meg a kisfiam apukájáér:)
2011. ápr. 6. 20:59
 15/42 anonim ***** válasza:
63%
Semmiért sem, mert minden, ami pozitív, kemény küzdelmembe került. Úgy érzem, nem kell hálásnak lennem, mert mindezt magamnak köszönhetem, nem a sorsnak.
2011. ápr. 6. 21:02
 16/42 anonim ***** válasza:

Az édesanyámért.

A páromért.

A gyönyörű doromboló gépünkért.

És azért is hálás vagyok, hogy van hol laknunk, hogy egészségesek és boldogok vagyunk.

2011. ápr. 6. 21:06
 17/42 A kérdező kommentje:
Ha te értél el mindent légy hálás magadnak! Azt nem írtam kinek légy hálás...
2011. ápr. 6. 21:08
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Hálás vagyok ,hogy még van kinek mondanom,h.Anyukám!
2011. ápr. 6. 21:15
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Hálás vagyok a Szüleimért, mert szeretnek és felneveltek.

És hálás vagyok, hogy adott egy igaz barátnőt a sors.

És hálás vagyok hogy van miért hálát adnom :) :D

2011. ápr. 6. 21:26
 20/42 anonim válasza:
100%
hálás vagyok a gyakoriérdések.hu-nak, hogy oly sok mindere választ kapok xDDD
2011. ápr. 6. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!