Mi az, amit megbántál, elrontottál vagy másképp csinálnál az életedben? És miért?
Befejezném a főiskolát, amit 10 éve otthagytam 1 év után.
Akkor szerintem nem itt tartanék... :(
Régebben azt bántam meg, hogy anyám lánya vagyok..
most már felnőtt fejjel megláttam, hogy mindennek ok-okozati része van..
Ha nem anyám lánya lennék, és nem éltem volna meg annyi rosszat, talán mostanra nem lenne boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatom, és háztartásom :)
Én is befejeztem volna elsőre a fősulimat. 2 évet már megcsináltam belőle, amikor édesapám választás elé állított, hogy vagy többet egy fillért sem ad és megszakít velem minden kapcsolatot vagy elhagyom a páromat, akivel akkor már két éve együtt voltunk. Én a páromat választottam, így pedig ott kellett hagynom a sulit és el kellett menni dolgozni. Ezt nem így kellett volna csinálnom, a mai eszemmel már inkább átmentem volna távoktatásra és felvettem volna a diákhitelt és befejeztem volna úgy a sulit. Azóta mondjuk megcsináltam azt a fősulit, de keserves volt, mert ahogy bejött a Bolognai rendszer, megváltozott a tárgyak neve és szinte mindenből újra kellett vizsgáznom. Egy csomó évet elvesztettem így.
A másik pedig a lakásvásárlás. Nem vettem volna hitelre lakást, maradtam volna albérletben. Ha albérletben maradok, akkor havi 50ezret félre tudtam volna tenni a havonta és mostanra már összegyűlt volna a lakás ára. Ezzel szemben még további 20 évig törleszthetek a banknak a drága jó CHF hitel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!