Azt, hogy nagyon könnyen felhúzom magam, a páromnak elege lett és lehet, hogy ma véget vet a kapcsolatunknak, amibe én bele fogok rokkanni. :( 2 napja nincs itthon, elment gondolkozni, szüleinél van. Én meg azt se tudom mit csináljak. :( De nem tudom visszacsinálni, én vagyok a hibás és ez nagyon fáj. :( Ez most a legfőbb bajom, amúgy van még pár dolog amit visszacsinálnék.
2011. febr. 16. 12:24
12/21 anonim válasza:
Nem csinálnék semmit másképp, különben nem itt tartanék ahol. Voltak hibás döntéseim, de általában minden döntésemből, és a következményeiből a legjobbat hozom ki, nem rágódok rajtuk, mert felesleges, és pláne nem hagyom, hogy negatív irányba befolyásolják az életemet.
2011. febr. 16. 12:25
13/21 anonim válasza:
Nem rúgattam volna ki magamat a Fazekas Gimiből, hülye tinédzserkori lázadás miatt.
20/F
2011. febr. 16. 12:28
14/21 anonim válasza:
Nem mentem volna tovább tanulni, mert ha dolgozok, akkor előbb rájövök, hogy nem is érdekel, ahova mentem tanulni és nem vesztegetem az időmet, hanem megyek másra, ami jobban érdekel.
2011. febr. 16. 12:29
15/21 anonim válasza:
más pályát választottam volna, de már nincs rá időm, hogy merőben másba kezdjek.
2011. febr. 16. 12:34
16/21 anonim válasza:
Sok olyan dolog van, amit a mai fejemmel másképp csináltam volna, de igazából csak egy dolgot bántam meg. Kb. 12 éve kénytelen voltam eladni a gitáromat, amire annak idején több hónap túlórával és másodállással gyűjtöttem össze a pénzt. Akkor a zenélést is abbahagytam. Ha visszamehetnék az időben, akkor biztos, hogy keresnék más megoldást.
2011. febr. 16. 12:51
17/21 anonim válasza:
Visszamennék abba az időbe, amikor 16-17 éves voltam és akkor megváltoztatnám magam. A viselkedésemet, a stílusomat. Most már tudom, mit kellett volna csinálnom, mert olyankor egy kis lúzer voltam...sajnos.
Megbántam, hogy anno nem tudtam megtartani a barátomat. Egyes döntéseimet megváltoztatnám vele kapcsolatban.
21/L
2011. febr. 16. 12:53
18/21 anonim válasza:
Halva születtem volna.
21F
2011. febr. 16. 13:42
19/21 anonim válasza:
Egy csomó mindent elrontottam, de nem változtatnék meg semmit. Azért, mert ezektől vagyok most pont az, aki válaszol erre a kérdésre. Ha máshogy történt volna, én is másvalaki lennék, nem a mai én. Szerintem a hibákat meg nem történtté tenni nem lenne jó, mert akkor a tetteinknek nem lennének komoly következményei, még felelőtlenebbek lennénk, és kevesebbet tanulnák a hibáinkból. Ez a világ viszonylag jól ki van találva, s bár én is sokat elégedetlenkedek, inkább "csak" javítgatni szeretnék rajta, mint átírni a szabályokat. Abból már kinőttem.
43/F
2011. febr. 16. 13:45
20/21 anonim válasza:
Erőt vennék magamon,változnék,és beilleszkednék a focicsapatba.Nem pedig anyuci szoknyája mögé bújnék.
Gimi elsőben,nem a suliban maradnék,ahol elkezdtem,hanem messzire kollégiumba mennék,hogy megtanuljam,hogyan kell egyedül döntést hozni,megfelelő módon reagálni más emberekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!