Milyen telefon/tablet volt amit a legjobban megbántál hogy megvetted?
Igen. A tablet valóban értelmetlen, hiszen egy jó laptop + okostelefon kombinációnál nincsen jobb.
De a kérdés, hogy Te mit bántál meg hasonlóképpen, mint én a Galaxy Tab-ot??!
Én azt bántam meg amikor év elején áttértem Androidra egy Galaxy 3-al. Gondoltam biztos jó lehet, mindenki Androidot használ. Életem legsz@rabb telefonja. Számomra elfogadhatatlan, hogy egy új készülékre no lag fixet meg gps fixet kell rakni, aztán várni a 2.2-t mint valami messiást, aztán főzött romokat keresni azért, hogy valami működjön, hogy ha lenyomom ne 5 másodperces válaszidőt kapjak, ha kilépek a navigációból, akkor ne egy percig kelljen várni amíg újra használható lesz a rendszer, az angry birds indítása előtt ne kelljen letiltani a netet, hogy ne szaggason és így tovább.
Ismerőseim is velem együtt váltottak, experia x8, optimus one és társaira, tehát nem felsőkategória, de nem is alsó. Mindenkinek baja van vele, vagy lassú, vagy nem úgy működik ahogy megszokta, stb...
Gondoltam talán a Galaxy S jó lesz, nos ismerős kiadta érte a 6jegyű összeget annak idején és úgy kezdte, hogy no lag fixet pakolgatott rá meg fájlrendszereket konvertált stb...
Nagyon szép készülékek hatalmas hardverrel és széles szoftverválasztékkal, de számomra ez elfogadhatatlan. Jövő év elején visszaváltok egy Nokia E52-esre, használtam pár hétig és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem ígér többet annál amit nyújtani is tud, de azt megbízhatóan és nagyon jól nyújtja.
Lehet lepontozni.
Mélységesen csalódtam a Galaxy sorozatban és az androidban is.
"Mélységesen csalódtam a Galaxy sorozatban és az androidban is."
Én is. De én nem le, hanem inkább felpontozással köszönöm meg a kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!