Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg kp 500 as telefon meddíg...

Lg kp 500 as telefon meddíg bírja?

Figyelt kérdés
Nekem most másfél éve van meg és eddíg semmi baja nem volt!!:) Van rá esélyem, hogy még utyanennyit kibír?Mert akkor 3 évig használtam egy telefont! :) Neked meddíg bírta a kp500 as telefonod és miért cserélted le?
2011. nov. 5. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is jó másfél éves és ezidáig olyan mintha tegnap vettem volna.Semmi funkcionális probléma,semmi kopás és nyekergő műanyag az akksit hetente 1x töltöm, csak a kijelzővédő fóliát kellet cserélni rajta mert már nagyon karcos volt.
2011. nov. 5. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb. 1 évig szenvedtem vele... Selejtes egy telefon... Persze annak jó, akinek nincs komolyabb igénye, de ez a telefon nem okostelefon.. nincs normális operációs rendszere és semmit se lehet rá telepíteni néhány .jar-os játéknál...

Örültem, hogy megszabadultam töle.

2011. nov. 5. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:Ki mondta hogy ez okostelefon?

Attól hogy nem a te kategóriád és olyat vársz el tőle amire nem tervezték nem kell ócsárolni.

Ez egy remek középkategóriás mobil rengeteg hasznos funkcióval és hozzáértők ki is tudják használni.

Ha csak játékot tudsz rárakni arról sem a gyártó tehet, én tettem rá ezen kívül egy frankó netböngészőt/8 nyelvű szótárprogramot/időjáráselőjelző programot/zenelejátszót és hasonlókat.Sokat nem kellet agyalni hiszen olyan alapdolgok benne voltak hogy szövegszerkesztő/pdf olvasó/kép és videószerkesztő hogy csak a lényeget említsem.Ja és elég kemény munkaköröm van nyúzom rendesen és eddig nem adta fel pedig én sem hittem hogy ennyit kibírna.

Szóval mi is vele a gond?

2011. nov. 6. 09:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy tegnap a 19:59es válaszolónak mi volt vele a baja, ha csak 1évig bírta ki ezzzel a telefonnal... :) Szerintem nagyon jó kis telefon,, remélem még sokáig velem marad, mert nagyon szeretem ki is tudom használni, és minden igányemet kielégíti:) Jöhetnek még a válaszok, mert kiváncsi vagyok!:) És az is, hogy milyen színű:)Az enyém rózsaszín:)
2011. nov. 6. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:

ma 09:12: Neked nincs igényed egy okostelefonra, felfogtam, viszont nekem igen.

Neked megfelel egy ilyen telefon is, viszont nekem szenvedés volt vele foglalkozni... El se tudod képzelni mekkora megkönnyebbülés volt mikor lecseréltem a még mindig használatban lévö iPhone-omra. A két telefon fényévekre van egymástól.

Egyébként is minden kis programot amit említettél le lehet tölteni okostelefonra is, söt még egyszerübben és több választékban is.

A lényeg, hogy ez a KP500 és 502 nagyon korlátolt telefonok, annak felelnek meg, aki nem vágyik komolyabbra.

2011. nov. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!