Hogyan lehet feldolgozni, ha valamit nagyon megbántál de már nem lehet helyrehozni?
Sehogyan.
Illetve egy módon.:
Ami történt megtörtént, változtatni nem lehet rajta. De ügyelek, hogy többé ne forduljon elő. (általánosságban)
Átfordítás pozitív irányba
-Attól függ miről van szó, egyes esetekben a kárvallottat, vagy vagy rokonait, szeretteit, céljait, érdekeit lehet elkötelezettként támogatni, akár csak erkölcsileg is.
Nem vagy egyedül.
3 éve életem szerelmét vesztettem el. Egy olyan férfi miatt, aki épp a párom volt, de fabatkát sem ért a vele töltött 4 év.
Imádom a másikat tiszta szívemből, azóta sem volt snekim és nem is lesz. Ő a mindenem, de megbántottam és nem tudom helyrehozni, pedig TALÁN érzett valamit. :(
Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá.
13:19-es vagyok, még annyit, hogy:
az fáj a legjobban, hogy aljas r_ingyónak hisz, mert párom volt és azt mondtam szeretem őt. Én őszinte voltam, és nem úgy gondoltam, hogy a szeretőm lesz. A másikat szó nélkül elhagytam volna érte. Utólag meg is tettem, de az ő szemében az maradtam, aminek hitt.
Pedig az ellenkezője vagyok, a hűség mintaképe, az a nő, akire vágyik.
Ilyen az élet. :(:(:(:(:(
13:19-es vagyok. Krisztaként fogok futni, így könyebb.
Mesélnél picit a helyzetedről? Én abszolut megértem. Szenvedek én is, mint "a kutya..." :(
Kriszta:
Hittem abban, hogy helyrehozhatom, de még inkább azt értem el, hogy haragszik, gyűlöl, nem ért meg.
Még a szívem mélyén hiszem, hogy egyszer ad nekem 1 esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!