Hogyan lehet feldolgozni, ha valamit nagyon megbántál de már nem lehet helyrehozni?
A sport nem megoldás. Azt hittem az lesz. Futás közben arra gondolok, milyen lenne ha itt lenne, mit csinálhat most. ha elmegyek a munkahelye vagy a háza előtt, nem tudok nem oda nézni, pedig azt mondtam törlöm a szívemből.
Nálam nem megy ilyen könnyen a felejtés, és nem jön könnyen új társ.
Kriszta
Kriszta:
Hova lettél Kedves Kérdező?
Hogy vagy?
itt vagyok még, de már semmi újat nem tudok hozzáfűzni. Ezt én választottam és már így is marad. Meg kell elégednem a mostani életemmel, mert sokakhoz képest ígyis nagyon jó dolgom van. A múltat ideje lenne lezárnom. Nem is szeretnék már változtatni, csak gyötör a kétség, hogy milyen lenne ha... De már nincs mit tenni.
Neked, kedves Kriszta, nagyon sok szerencsét kívánok, hogy találd meg az igazit és légy boldog!
Értem, akkor nem tudunk meggyőzni. De akkor legalább ne kínozd magad. Erre azt tudom ajánlani, hogy iktass be a pároddal programokat, ami frissíti a kapcsolatot, akkor talán nem gondolsz rá minden pillanatban, de tudom, nehéz. :(
Köszönöm a jó kívánságokat, aranyos vagy. Valóban, 22 évesen nem kellen keseregnem, de nem tudok mit tenni.
Kedves Lányok,
a minap találkoztam egy sok tapasztalatot birtokló, jó kedélyű hölgyeménnyel.
Amit mondott, az nem kimondottan erre vonatkozott, de bármire rá lehet húzni.
Azt mondta, hogy nem szabad bánkódni a régebbi dolgokon, főként, ha a döntést mi hoztuk.
Mert annak valami oka volt, amiért úgy döntöttünk. Valami miatt a változás mellett döntöttünk, tehát a helyzet tarthatatlan volt, valamely oknál fogva.
Ez nagyon egyszerűen hangzik, mégis mély igazságtartalma van.
Sok szerencsét kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!