Szerintetek tesóm azzal merít önerőt magának ha engem aláz?
Minden cigánynak elmondott az előbb. Egy dagatt disznó vagyok a szemébe. Anyuéknál el akarja dönteni hogy mikor verjenek meg. Ha nem futok neki azzal amit meg parancsol akkor egy: Szemét köcsög cigány vagyok.
Ha itt vannak a barátnőim, egyből hangosztatja hogy én sosem segítek anyunak (ami nem igaz, nem tudom honnan veszi -.-)
Az önbizalmam teljesen lerombolta, mert ha nagyon lazán kis szemhélyfestéket rakok magamra, akkor azt mondja úgy nézek ki mint egy K*rva.
Egyszer el akartam menni sétálni az akkori "barátommal" és nem engedett ki, azt mondta nem mehetek, mert majd Ő eldönti.
Bejön hozzám TV-ni de ha 2 szót merek szólni pofon csap. Vagy ököllel a vállamba üt.
Meg volt egyszer hogy Injekciót kaptunk, ugye az fáj utánna meg feldagad, és tök erősen ököllel belecsapott a vállamba.
Normális ez az ember??
Nekem a "cigányozás" tetszik a legjobban :) Mert ha roma család vagytok, akkor a tesód is az, ha nem, akkor meg te sem.
Elég öntörvényű zsarnok energiavámpír lehet a tesód. Szerintem egyszer menj neki teljes erődből és ordítsd le a fejét, ahogy a torkodon kifér. Légy határozott és mutasd erősnek magad. Csak ez segíthet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!