Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Beengednétek" a házatokba,...

"Beengednétek" a házatokba, családotokba egy fiatal lányt (au pairt)?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, külföldi a férjem is, így a gyerekeink kétnyelvűek. Négyen vannak, és még egyikük sem érte el az iskolás kort. Meglepően jól boldogulunk velük, nem vagyok elhavazva, de hiányzik a régi munkám. Fordító-tolmács vagyok, mióta anya lettem, itthon dolgozom, és természetesen annyi fordítást vállalok el, amennyit ekkora család mellett bírni lehet. De ezelőtt nagykövetségen dolgoztam, szuper karrierem volt, és hiányzik. Ha visszamennék, valamivel kevesebb időm lenne a srácokra. Ráadásul hamarosan esedékes az iskolakezdés is, ami még több szétválasztott figyelmet igényel.

A barátnőim szerint alkalmazzunk egy au pairt, aki segít a gyerekek körül, de nem is tudom. Én magam is voltam az egyetem előtt, nagyon élveztem, de nem tudom, akarok-e beengedni egy idegent a családomba. Ráadásul olyan sok kérdés merülne fel. Milyen nemzetiségű legyen, mik legyenek a feladatai stb.

Ti hogy vélekedtek erről? Alkalmaznátok au pairt?

2011. márc. 31. 15:19
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
16:59: remelem szeretsz ekezetmentes szoveget olvasni, mert a kovetkezo forditasomat majd igy keszitem el, es neked ajanlom! :) de ha nem fizet ki a kiado, megyek hozzad enni a negy gyerekemmel.. :))
2011. ápr. 1. 10:04
 42/42 anonim ***** válasza:
Szia! Én Spanyolországban vagyok au pair és épp most keresek új családot a mostani utánra, szóval ha úgy döntöttél, hogy szeretnél au pairt, de még nem találtál senkit, akkor írj privátot!
2011. ápr. 6. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!