Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ne menjünk hozzáju...

Mit tegyek? Ne menjünk hozzájuk egy ideig?

Figyelt kérdés

A kislányunk 4 éves,nagyon aranyos,szófogadó kislány.A hétvégén anyukáménál aludt.

A követező történt:

A nagyi a konyhában főzött,a lányom meg az ágyon ugrált (most egy az új kedvenc elfoglaltsága reggel).Apukám rászól,hogy fejezze be,mert idegesíti.A lányom nem fejezte be,ezért apukám lerántotta az ágyról és megpofozta!De olyan erősen,hogy még most is látszik a kis arcán a keze nyoma :(

Természetesen azonnal elhoztam,kb fél órán át zokogott még itthon is.

De régebben,amikor a lányom még kisebb volt,és a cumiról szoktattam le,akkor apukám valamiért ideges lett és a kocsiban kitépte a lányom szájából a cumit és kidobta az ablakon.Nem hiszem,hogy ez a normális megoldás.

Mit tegyünk?

2011. márc. 27. 16:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kérdezd meg apukádat, hogy mi a gond. Oké, a tette nagyon csúnya dolog volt, nem is vinném egy darabig a kislányt, de szerintem valami nyomja apukád lelkét, és ezért van ilyen hangulatban. Egy nagypapa általában imádja az unokát, szóval én akármennyire is haragudnék, megpróbálnék segíteni megoldani a problémát. Jobb ez a megoldás, mint az utálkozás.
2011. márc. 27. 16:26
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Hát én úgy küldtem volna el a francba - és nem érdekel, hogy az apám! - hogy a fal adta volna a másikat. Az a minimum, hogy kiosztod őket. Érezze a tette súlyát!
2011. márc. 27. 16:28
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Igen, apukád nagyon túlreagálta a dolgot, de írásodból nem azt vettem ki, hogy a kislányod szófogadó lenne...

Az pedig a te feladatod, hogy neveld, hogy ne engedd meg, hogy az ágyon ugráljon (főleg, amikor nem otthon van)

2011. márc. 27. 16:29
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Téged nem bántott kiskorodban? Szegény kislánynak sajnos ez az emlék már örök lesz :( Nekem az az első emlékem, hogy 2 éves koromban apám úgy megvert, hogy meglátszódott rajtam a kézlenyomata, ő egy állat volt.
2011. márc. 27. 16:30
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
szerintem is valami van a háttérben, mindenképp leülnék megbeszélni, valóban általában a nagyszülők engednek inkább, a nevelés nem feltétlenül az ő feladatuk, furcsa apukád viselkedése....
 6/23 anonim ***** válasza:
71%
De akkor is ha nem szófogadó nem lehet megverni egy 4 éves kislányt!!!
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem,engem soha nem bántott.

Nem tudom,hogy most elvigyem-e orvoshoz(pszihológushoz) a lányomat vagy várjak,hátha elfelejti...

2011. márc. 27. 16:31
 8/23 anonim ***** válasza:
78%

Azért egy kisgyereket megverni nem szabad,főleg nem úgy hogy meg is látszódjon rajta..De 4 évesen ha azt mondják neki akár többször is hogy nem szabad,akkor az NEM SZABAD!

Apád rászólt ,gondolom többször is,de a lányod a füle botját sem mozgatta meg,így apád begurult.Bár mélységesen ellenzem a verést,de a neveletlenséget is..Az nem mentség,hogy 4 éves,hiszen pontosan ebben a korban lehet őket megnevelni..Ahogy írtad az ágyon ugrálás nem egyedi eset volt,mert írtad újabban evvel szórakozik..

Valahol neked is meg kellett volna értetned a lányoddal,hogy nem ugrálunk az ágyon..(főleg nem akkor ha nem otthon vagyunk)

2011. márc. 27. 16:31
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Igen, igaza van az előttem szóloknak, csakhogy apád ennyi erővel odamehetett volna szépen, és egy lazább mozdulattal levehette volna a gyereket az ágyról.

Legalábbis normális felnőtt ember ezt csinálja, aztán max beküldi a gyereket a sarokba egy félórára...

De ez alól NINCS MENTSÉG!

Én visszakézből vertem volna be neki, ha bántani meri a gyerekem, akár az apám, akár nem. Neki ehhez nincs joga!

Főleg, hogy szegény gyereknek is maradandó lesz az élmény.

Szerintem ezek után nem kell aggódnod, többet nem akar majd oda menni...

2011. márc. 27. 16:42
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt helyes a pofozás. Leveszi az ágyról és valami büntetéssel honorálja, hogy nem hallgatott a gyerek a szóra.Az ember néha odacsap a kezükre, fenekükre, de nem ütlegeli a gyereket.
2011. márc. 27. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!