Miért ilyenek az anyosomék? Hétvégén lessz a 7 honapos fiam keresztelője és már jo előre megmondtuk hogy nem lessz ebéd, meg semmi mindenki megy haza, de ők azota is at hajtogatják menjünk hozzájuk ebédre!
Nekem nem lenne lelkiismeretfurdalásom. A férjednek mi a véleménye? Ha ő nem balhézik azért, hogy nem akarsz/tudsz menni akkor sz@rd le.
Sajnos nálunk a férjem haragudni szokott érte és jól össsze is veszünk néha de nálunk is sok az ilyen helyzet.
én 11 hónapig tűrtem, plusz a terhességem 9 hónapja. tudod mi lett a vége????
annyira kivagyok az elmebeteg, degenerált, analfabéta, bunkó, akaratos, köcsög anyósomtól idegileg, h naponta kapok sírógörcsöt 1 hete.
ő szintén nem érti a nem szó jelentését, aminek az lett a vége, h a kapcsolatom a párommal tönkrement, az idegeimről nem beszélek...
a baba látja kárát ennek nálunk, mert hát semmi segítségem, és kész vagyok mostanra. én rövidre zártam a dolgot, eltiltottam a fiamtól. nem tetszik neki, de hatalmas ívben sza.om le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!